konecne po polroku mam prazdniny .ostavam v " rodnej krajine" a idem sa rozbit s kamosmi co som ich nevidela temer pol roka ..ale inac nedele su moje najneoblubenejsie...nikto nieje vonku...kazdy je doma a kvasi.. ziadna zabava nic ..
o 10 ráno som na hokejovom tréningu, potom sa naobedujem, prepíšem si poznámky zo ZKC, idem na výjazd- teda ak sa hokey nehrá doma, potom som na hokeji a potom sa vracám domov a spím v buse.
tak nedela je dost o nicom den lebo si uvedomim ze vykend rychlo ubehol a zas je tu skola a tento krat mam este v skole aj tazsi tyzden teda 3 dni skola 2 dni prax
nedelu vstavam skoro... lebo ta blba nahluchla suseda, si musi v spalni (pod mojou izbou) pustit o pol 7mej rano rusnacke radio, priamy prenos z kostola, lebo inak by musela raz do tyzdna zdvihnut rit a ist do kostola sadnut... pusti ho tak nahlas, aby ho pocula do kuchyne a mohla v nej varit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Aha hej, chcela som si pozrieť chémiu
Skoro vždy, ani neviem prečo, to tak automaticky dojde
..kvak..
a potom matika, matika, matika, inac to nejde.
teraz čo mali termín tak nespravil nikto