Ahojte, zaujímalo by ma ako vyzerá nedeľné poludnie u niektorých z vás doma. Kde ste sa nachádzate a poprípade s kým, čo robíte a či sú tu medzi vami taký ako ja, že každú nedeľu obedujú s rodičmi, súrodencami alebo inými členmi rodiny?
väčšinou len v nedeľu obedujem s mamou, nie každú... Ale teraz sa balím, mama pozerá TV a ešte sme neobedovali. Ale zato sme si spolu vypili kávu a čaj
ták teraz som vstala.. a mamina varí ..tatko je v robote a bráško niečo na compe hrá ...ako obyčajne..a idem sa asi učiť,,..obedovať budeme keť príde tatko s práce
každý sa naraňajkuje sám, pozerá televízor, obeduje sám, večera sama.. spoločne sa u nás tak možno len pozerala telka v obývačke a ja som bola zavretá celý deň vo svojej izbe na počítači.. vždy ma to štvalo no čo narobím
to dnešné je znamenité....a nesie v znamení vysmrkaných vreckoviek, kašľa, váľania sa v posteli a zapájania sa do nezmyselných diskusií (zhodou okolností nemyslím práve túto
no všetci spolu obedujeme, sobotu aj nedeľu..niekedy, kde sme boli s bratom menší sme s ockom vždy doobeda šli na prechádzku, ale už to nerobíme..bohužiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a teraz ide oco na samovraždu, bo mi žičá auto na skúšobnú jazdu ..