Nedokážem refrén naspievat dobre ak to nahrávam...
Proste ma to uz sere. Hrá hudba, nahrávanie zapnute a idem spievat ale..... Doteraz co som naspieval je dobré, ale refrén musí byť najlepší, a to ma brzdí!!! Poviem si: musí to byť presné, o sekundu a pol, v prvom slove to CH prehltnúť, aaaaaaaaaa TERAZ!
To sa aj mne stáva že na skúškach naspievam všetko super, ale keď vyjdem na pódium tak chrčím ako starý traktor
Vždy to inak znie na mikrofon a mimo neho, tak ja neviem čím to môže byť musíš sa poriadne rozospievať
@bellaragazza jj to je proste tak, ale ja fakt sa idem zabiť niekedy, ná nečisto zaspievam úplne tak ze hneď to chcem dať ná youtube a za mikrakom sa hanbím ze okolo su niaky duchovia ze ma počujú úplne trápne proste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vždy to inak znie na mikrofon a mimo neho, tak ja neviem čím to môže byť musíš sa poriadne rozospievať
A trošku odveci, toto mi napadlo ako prvé, keď som prečítala názov fóra:
@gukol ach zase ten 40-ročný panic...
ale inak to môže byť istý druh trémy...to musíš buď trénovať trénovať trénovať, alebo sa vzdať
+ ty si asi nezajebeš nikdy
ale úplne som poplietol slovosled
preto je lepšie ísť do štúdia, kde ti všetko upravia profesionalne