Chcem poprosiť adminov či by nemohli odstrániť par nedostatkov.
1. Na mobile sa mi nezobrazuju cisla prispevku ani tlačidlo reagovať.
2. Vo fore a ankete je obmedzený maximálny počet znakov, dokonca je obmedzený počet znakov na anketove otázky, ale bez upozornenia. Stacilo by vymenit nvarchar na nvarchar(max) pre sql server, popripade varchar na text pre mysql.
3. Statusy su orezane skoro vsetky to iste ako pri predchadzajucom bode.
4. Na mobile neviem zavriet "hamburgerovu" navigaciu na lavo
5. Navigacia na pravo sa obcas nevyroluje alebo vyroluje a zmyzne (tiez sa to tyka mobilu).
6. Nedokazem si urobit vypis aktivity konkretneho uzivatela tak ako to bolo v povodnej verzii.
7. Aj ked som si precital vsetky pridpevky stale mi tam svieti notifikacia o neprecitanych prispevkoch eakciach atd. Toto by sa malo automaticky vymazat ked sa dostanem na stranku s neprecitanymi prispevkami.
Pridám sa, nedúfam v nič, ale zapindám si aspoň: u videí sa nezobrazuje nadpis, akože kto si bude púšťať niekým pridané video, keď z neho vidí akurát veľký škaredý play button?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1. Na mobile sa mi nezobrazuju cisla prispevku ani tlačidlo reagovať.
2. Vo fore a ankete je obmedzený maximálny počet znakov, dokonca je obmedzený počet znakov na anketove otázky, ale bez upozornenia. Stacilo by vymenit nvarchar na nvarchar(max) pre sql server, popripade varchar na text pre mysql.
3. Statusy su orezane skoro vsetky to iste ako pri predchadzajucom bode.
4. Na mobile neviem zavriet "hamburgerovu" navigaciu na lavo
5. Navigacia na pravo sa obcas nevyroluje alebo vyroluje a zmyzne (tiez sa to tyka mobilu).
6. Nedokazem si urobit vypis aktivity konkretneho uzivatela tak ako to bolo v povodnej verzii.
7. Aj ked som si precital vsetky pridpevky stale mi tam svieti notifikacia o neprecitanych prispevkoch eakciach atd. Toto by sa malo automaticky vymazat ked sa dostanem na stranku s neprecitanymi prispevkami.
@klaudiqaaa preco?
@Mayo911 ja tu vidim aj dost vela zmien k lepsiemu.
ak sa tak stane, považuj to za zázrak...
a tá 4. je tvoj problém mne to na mobile ide teda ak myslíme to isté
@zajkousko
Filip pomodli sa za Birdz a jeho rýchlu smrť!
Pridám sa, nedúfam v nič, ale zapindám si aspoň: u videí sa nezobrazuje nadpis, akože kto si bude púšťať niekým pridané video, keď z neho vidí akurát veľký škaredý play button?