Ahojte birdzmeni už dlhší čas sa zamýšľam nad 1 vecou nie neupadam z toho do depresie jednoducho je to vec ktorá má sprevádza celý život a ja sa snažím zamyslieť že prečo... Od základy až po vysokú... A tou vecou je ze mam fest malo ludi kolo seba aj keď sa považujem za extrovertku nemám problém začať rozhovor s kýmkoľvek... Začalo to na ZŠ to som bola také tichšie dieťa takže som zažívala sikanu prišla stredná chcela som začať odznova aj som si našla pár ľudí ale potom sa to pokaslalo... A zas som zostala sama a nikto v triede sa so mnou nechcel baviť keď som sa ozvala ta ma Kazdy ignoroval... Doteraz neviem ci sa niečo o mne neroznieslo alebo nesirili sa nejaké dristy lebo nikto mi o tom nepovedal... Aj partiu som mala tam ma tiež vyčlenili... Prišla výška prvé dva roky v pohode nasla som si ľudí lenze oni seklo zo školou lebo ju nezvládali a odišli... A áno zostalo tam par ludi s ktorými sa bavím lenze aj tí odo mňa dávajú trz ruky preč prvé dva roky v poho a trz už badam že ma zas vyclenuju z partie z ničoho nič našli si lepších ľudí oni sa medzi sebou bavia a ja som tak na boku... A to sa snažím prihovoriť ved ako som už spomínala ale zisťujem ze sú akýsi zmeneni a odmietam sa im zase pchať do riti... To nie... Tak strašne by ma to zaujímalo čím to je ze v podstate drvivá väčšina mojich kamaratstiev sa pokaslala a prečo aj keď spočiatku sa so mnou ľudia v pohode bavia potom dajú ruky odo mňa preč.. Asi som riadne nudná kamoška keď furt príde niekto lepší... Lebo ja tých kamošov mam strašne málo keď to porovnám s ostatnými a to som extrovert... Zažili ste niečo podobné? Blbé komentáre si odpustite
S tými pár ľuďmi co sa bavím mam super vzťahy aj hovoria ze ako kamoška som veľmi dobrá vždy pomôžem poradím pokecam... Ale je to strašne málo ľudí a aj keď sa snažím niekde začleniť tak nezapadnem...
Podľa mňa ľudia len vyzerajú, že majú veľa kamošov. Prečítaj si, čo na túto tému hovoria ľudia 30+. Väčšina má 1-2-3-4 kamarátov. 4 je už prehnané šťastie asi. Proste kamošov, takých skutočných, takých do dažďa nemá dokopy nikto veľa. Resp. takí ľudia sú výnimky a očividne je to spojené s tým, že pospoznávali veľa ľudí a veľakrát sa aj zranili, kým k svojim "viac ako 4" kamošom prišli
Proste ľudia sú svine, vzťahy sú obvykle účelné, hrané, alebo na základe toho, že potrebujú nejakú osobu v danom prostredí? čojaviem
a z mojej skúsenosti - ja mám len pár kamarátov. Fakt máličko. Povedzme, že ich nie je ani 10. A som fakt maxmálne spokojná, pretože uvedomujem si, že mať jedného priateľa je šťastie nad zlato...
odporúčam ti nechcieť kvantitu, nesnažiť sa začleniť medzi ľudí, ktorísa k tebe správajú takto (resp. sa začleň, ale nepripúšťaj si ich do duše, do vnútra, len nech je to navonok) a poohliadni sa možno čo i len po 1-2 osôbkach, ktoré ti prídu povahovo strašne super, ktoré vyzerajú zlato a dôverne a často sú to ľudia, čo tieto veľké kolektívy a milión priateľov ani neriešia
a to, či sa o tebe dačo šíri podľa mňa vôbec nerieš. Keby sa šírilo, čo by sa stalo? .. chápeš úplne nepodstatné to je. Totálna sračka, ktorá tvoj život nejak bars nezmení
@annyejnji mam 22 rokov no... A len čisto keď som to s inými porovnala tak mam ľudí kolo seba asi rleto že ja sa neviem navonok tváriť ze s dakym vychádzam keď to tak nie je... Rada idem vo vzťahoch do hĺbky... Možno aj to je ten problem
@wowko Ja som myslel, že si chlap aspoň čo si pamätám z predošlého nejakého podobného príspevku...
A tiež na to že máš tiež W v nicku podozrivo ideš rovnakú vlnu akú by som vytvoril ja. Už druhýkrát.
Sprav si hlbkovu sebareflexiu, mozno aj prilusna extrovertnost ludom vadi a samozrejme to, ze ides do hlbky. Ludia maju radi povchnost, su falosni a sebecki, kamaratstvo je casto len iluzia na vypln casu z vlastnej skusenosti - napr. ked kamarat/ka nema frajera/ku alebo nieco lepsie.
Jasne, ze som to zazil a to som poznal polku mesta (rovesnikov) , tiez som zazil nieco podobne, ale to kvoli zivotnej situacii..
Neboj, vekom aj tak ti ostanu len fakt zopar znamych, ak ti ostane alebo si najdes nejaku kamosku, tak si v tomto vyhrala. Exova zazila tiez take nieco, ze ju odpisali len kvoli tomu, ze si niekto nieco vymyslel a pritom vsade bola oblubena.
Moja rada znie, nesnaz sa za kazdu cenu niekomu vnucovat, alebo ich stale zatazovat so svojimi problemami. Skus sa zamerat na nieco , co ta bude naplnat a tak sa ti zvysi aura a tym aj ludia budu k tebe iny
@goldenbeach nemyslím ze zaťažujen ľudí svojimi problémami som ta co skôr si necháva veci pre seba... Samozrejme ľuďom čo verím sa zdôverim ale sama neznášam keď sa dakto len sťažuje takže si dávam pozor aby som to ani ja nerobila... Ale ďakujem za tvoj názor co sa týka hľadania niečoho co ma napĺňa tak v tom máš asi pravdu nemám nič extra co by ma naplnalo skoro všetok čas mi zaberá škola... A mam aj frajera možno aj zato už toľko tých kamošov nemám
@wowko ja napr. mám rád ľudí, ktorí sú pokojní, ktorí vedia počúvať, extroverti vytvárajú okolo seba wow-efekt, sú často hluční a nevedia načúvať, ale samozrejme je s nimi zábava, no nie vždy má človek chuť sa zabávať a predvádzať...
To ja som 30+ a to je este len bieda. Mam dojem, ze je ich casom stale menej a menej. Kazdy si tak nejak zije svoj zivot (co je samozrejme normalne) stahuju sa prec, zakladaju si rodiny a ja ako bezdetny singlak introvert, no nie je to vzdy jednoduche. Ale nevdzavam to. Mam nejake zaluby, snazim sa niecomu venovat. A ono sa z casu na cas niekto pritrafi. Ale fakt je, ze okolo 30 a po je to pekne na hovno.
To som ti asi moc optimizmu nedodal. Ale pointa je v tom, ze sa mas a musis snazit.
Po skole vela ludi riesi peniaze, robotu, rodinu a podobne srajdy... co ja viem, nestresuj sa, najdi si hobby, cestuj, strikuj alebo si kup psa, pripadne nejaky sport, pridaj sa do nejakej FB skupiny spolocne vylety alebo nieco podobne .. proste nieco co ti vyplni cas a bude ta bavit
@wowko počuj, po prečítaní toho prvého dlhého komentáru... znieš ako človek, čo sa rád ľutuje. Sú dve možnosti. Ľudia okolo ťa netolerujú a musíš zmeniť svoje okolie, presťahuj sa, cestuj, hľadaj a usaď sa keď nájdeš miesto čo sa ti páči. Druhá možnosť, chyba je v tebe a ak chceš viac priateľov, potlač to čo je ti prirodzené aby si mala to čo chceš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Proste ľudia sú svine, vzťahy sú obvykle účelné, hrané, alebo na základe toho, že potrebujú nejakú osobu v danom prostredí? čojaviem
a z mojej skúsenosti - ja mám len pár kamarátov. Fakt máličko. Povedzme, že ich nie je ani 10. A som fakt maxmálne spokojná, pretože uvedomujem si, že mať jedného priateľa je šťastie nad zlato...
odporúčam ti nechcieť kvantitu, nesnažiť sa začleniť medzi ľudí, ktorísa k tebe správajú takto (resp. sa začleň, ale nepripúšťaj si ich do duše, do vnútra, len nech je to navonok) a poohliadni sa možno čo i len po 1-2 osôbkach, ktoré ti prídu povahovo strašne super, ktoré vyzerajú zlato a dôverne a často sú to ľudia, čo tieto veľké kolektívy a milión priateľov ani neriešia
A tiež na to že máš tiež W v nicku podozrivo ideš rovnakú vlnu akú by som vytvoril ja. Už druhýkrát.
Neboj, vekom aj tak ti ostanu len fakt zopar znamych, ak ti ostane alebo si najdes nejaku kamosku, tak si v tomto vyhrala. Exova zazila tiez take nieco, ze ju odpisali len kvoli tomu, ze si niekto nieco vymyslel a pritom vsade bola oblubena.
Moja rada znie, nesnaz sa za kazdu cenu niekomu vnucovat, alebo ich stale zatazovat so svojimi problemami. Skus sa zamerat na nieco , co ta bude naplnat a tak sa ti zvysi aura a tym aj ludia budu k tebe iny
To som ti asi moc optimizmu nedodal. Ale pointa je v tom, ze sa mas a musis snazit.