Cafte moste mi vysvetlit ze preco ked sa holka hrana nedostupnu tak ma automaticky pritahuje viac ako zeny co sa mi hned ponuknu? Preco to tak je? Nemalo by to byt naopak? Stalo sa mi ze som spoznal velmi pekne dievca presne moj typ krasna blondinka bola
@pesadilla mozno budes prekvapena ale viem ze to funguje aj opacne prave teraz to pouzivam.
@obliviate ta co ma odmietla asi naozaj nemala zaujem ale vo mne to vyvolalo zaujem xapes? Pretoze nestava sa mi casto ze ma niekto odmietne. Ale uz je to ajtak pase pretoze som na nu zabudol. Teraz ma zaujimaju 2 uplne ine baby. A potom este dalsie 3.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@obliviate ta co ma odmietla asi naozaj nemala zaujem ale vo mne to vyvolalo zaujem xapes? Pretoze nestava sa mi casto ze ma niekto odmietne. Ale uz je to ajtak pase pretoze som na nu zabudol. Teraz ma zaujimaju 2 uplne ine baby. A potom este dalsie 3.