a inak, ak máš dojem, že niekomu veriť nemáš, tak si drž taký prirodzený odstup...dôvera sa ľahko stráca a ťažko získava späť, preto nič nesil, daj tomu čas a moc sa na tých "istých ľudí" nespoliehaj.....
veriť na 50% ... uvedomovať si svoju zraniteľnosť ako aj silu a vysokú podobnosť všetkých ostatných s tebou, to by ti malo dať dostatočnú odpoveď na otázku...ja osobne preruším kontakt s ludmi keď niečo preženú a urobia niečo čo nejde vrátiť ... kvôli dôvere takéto veci neriešim ... proste treba si uvedomiť že nikdy nikomu nieje možné veriť úplne, to je všetko
never nikomu a bude ti lepšie
ked ma niekto sklamal, ten človek už pre mňa viac neexistoval, neverím na druhé šance, a ak neverím nejakej osobe, snažím sa nebyť s ňou v kontakte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a inak, ak máš dojem, že niekomu veriť nemáš, tak si drž taký prirodzený odstup...dôvera sa ľahko stráca a ťažko získava späť, preto nič nesil, daj tomu čas a moc sa na tých "istých ľudí" nespoliehaj.....
ked ma niekto sklamal, ten človek už pre mňa viac neexistoval, neverím na druhé šance, a ak neverím nejakej osobe, snažím sa nebyť s ňou v kontakte.