a bol s netu, a pan admin mi ho bohuzial vymazal ,preto lebo bol s netu,ale ja poznam nik hwoarang ktory ma v blogoch tiez clanok s netu a jemu to nevymazaôl.PRECO?NECHAPE preco?
a) nemas pocit, ze je to nefer voci tym, co sa snazia a pisu si blogy sami? (birdz chce uprednostnovat tych, co sa snazia a sami nieco napisu, lebo kopirovat vie a moze kazdy)
b) ako by si sa citila ty, keby si ty nieco napisala a teraz ti to ini ludia budu kopirovat a zverejnovat ako svoje clanky, hoci ty si sa tak snazila?
No mna napadlo, ze by tu mohla byt aj taka sekcia, ze clanky z internetu tam by sa mohol popripade uvadzat aj zdroj Viem, ze na to su asi linky, no nie kazdy si chce davat link na kazdu blbost co na nete najde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a) nemas pocit, ze je to nefer voci tym, co sa snazia a pisu si blogy sami? (birdz chce uprednostnovat tych, co sa snazia a sami nieco napisu, lebo kopirovat vie a moze kazdy)
b) ako by si sa citila ty, keby si ty nieco napisala a teraz ti to ini ludia budu kopirovat a zverejnovat ako svoje clanky, hoci ty si sa tak snazila?
hm?
ale kopírovačov-ojebávačov by som drbal kameňom po gulách od rána do večera...