Čaute, odkedy som si vytvoril nový album, nejdú mi pridávať vôbec fotky. Ani do toho albumu ani nikde inde. Neviete v čom by mohol byť problém?
Písal som aj na "infolinku", ale tam to očividne nikto nečíta.
Vždy po pridaní mi ich uploaduje až kým dosiahnu 100%. Následne sa ale nič neudeje. Stláčam "Hotovo" alebo idem inam, tie fotky tam stále nie sú. Skúšal som naraz viacero aj po jednom, bez úspechu. Testované na Chrome aj Firefoxe. JPG, cca 1MB.
Ako zmazať ten novovytvorený album som zatiaľ nezistil. Stále mi hlásy, že mám najprv vymazať fotky čo sú v ňom aj keď je prázdny.
Skús uploadnuť do natívneho fotoalbumu a (ak sa ti to podarí) následne ich presunúť do tebou vytvoreného.
Infolinka je zlý vtip. Môj podnet čaká na preverenie od zavedenia novej verzie B, takže sa ani neobťažuj kontrolovať si to tam...
Ak s tým máš dostatok trpezlivosti, tak ti ešte môžem poradiť zmeniť veľkosť obrázkov (napr. len o jeden pixel), premenovať a skúsiť upload z iného zariadenia.
Prípadne skúsiť nový účet...
@0sea Veľkosti už som skúšal dve, po prvom neúspechu som radikálne zmenšil tie fotky. Premenovanie som ešte neskúšal, ale zato som skúšal rôzne fotky, takže v mene by to snáď nemalo byť. A aj cache a cookies som skúšal. Ešte môžem iné zariadenie, ale to mi už pripadá úplne mimo. Podľa mňa sa zasekol niekde ten upload a stojí to tam Ale dik za pomoc, skúsim to ešte chvíľu a potom sa na to vykašlem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ako zmazať ten novovytvorený album som zatiaľ nezistil. Stále mi hlásy, že mám najprv vymazať fotky čo sú v ňom aj keď je prázdny.
Infolinka je zlý vtip. Môj podnet čaká na preverenie od zavedenia novej verzie B, takže sa ani neobťažuj kontrolovať si to tam...
Prípadne skúsiť nový účet...