Takze najskor sa vam ospravedlnim za to ze pisem pre vas asi nezmyselnu diskusiu a skusila som pozriet ale nieje tu nejake hladanie diskusii a to svoje som tu este nevidela.
A len ma zaujima ako sa da spravit cucflek, mne ho priatel spravil a ja n
Vies co, moja? Aj som si KVOLI TEBE otvoril google (lebo namiesto picungu som sem chcel skopcit link (a potom vypicovat), ale po piatich minutach som to zavrel. Ja nebudem nikomu robit sasa..
ani ja to neviem a strasne by som chcela lebo sa mi to paci a viete co. mne to kamos spravil a ja som na to prisla az na druhy den , ze to je vlastne cucflek a bolo to uplne uzasne prekvapenie, ked si na druhy den z nicoho nic spomeniete na uzasnu noc
No treba hlavne skúšať, ale najľahšie sa cucfleky robia na miestach, ktoré sa ľahko prekrvujú a neukladá sa nich tuk ( nežartujem ), myslím, že je to logické, pretože ak máš modrinu, tak je to krvná podliatina ( v podstate ), alebo krvná zrazenina. Krv ti neprúdi len v žilách ale máš ju aj v tenulilinkej koži. Takže ak by si chcel aurobiť cucflek niekde na bruchu nponamáhaš svoje ústa milionkrát viac ako keby si sa o to snažila na krku, tam je tých ciev a žil mnoho ( stačí ak si pozrieš nejakú vražu, kde podrezávajú krky, ako vtedy krv srieka vôkol :oD - rehooot, ale je to tak !!! ). Ľahko sa robí relatívne aj na zápesti.
---
Priložíš pery na časť tela, kde ten cucflek má byť a začneš cmuľať viac a viac, snaž sa bez prestávky a nie také postupné. Poprípade sa opýtaj toho, kto ti ho urobil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len pozor, môže to byť bolestivé hodne, ak to robíš príliš intenzívne
---
Priložíš pery na časť tela, kde ten cucflek má byť a začneš cmuľať viac a viac, snaž sa bez prestávky a nie také postupné. Poprípade sa opýtaj toho, kto ti ho urobil.