ked u nas na dedine kohosi zrazil vlak ta sme ta šli pozreť a smeuž len odseknuté prsty a nohu videli.... alebo co v ilave na elekrickom stlpe zabilo robotnikov, ta sme ta o 5 min neskor nastastie dosli ...
ked som este bola mala a isla som od kamosky elektrickou, tak pod nu vbehla babka a bohuzial sa jej to miesto stalo osudnym... Ale inak nechapem mentalitu ludi, ktory sa okolo nej postavili do kruhu a pozerali na to (ospravedlnujem sa ze slova co pridu) ako jej na chodnik vyteka mozog, bez toho aby nieco spravili... aby aspon zavolali zachranku a dopravny dispecing... To musel spravit sokovany vodic...
Na diaľnici v IT sme stáli 3 hodiny v kolone kôli kamionu, ktorý nadskočil a najebal do mostu, kabína vodiča bola tak rozflákaná, že by tam neprežil ani šváb, čiže to asi neprežil.
ano.. sedel som v elektricke ktora na trnavskom myte zrazila cloveka.. nasledkom bola smrt taktiez som aj videl ako ho balily do vreca.. a na racianskom myte som videl ako auto odj3balo cloveka z prechodu pre chodcov asi 10metrou letel vzduchom k udiveniu to prezil tusim len s dakymi odreninami postavil sa nepockal ani na prichod zachranej sluzby a odisiel..
Pri kolajniciach som raz nasiel ludsku nohu odrezanu. Zavolal som policiu a zdekoval sa skor nez prisli media. (ak prisli) ale netuzil som sa ocitnut v bedni.
@seagull1 Minule keď som pozeral jedno video na nete,tak som nad tým rozmýšlal.Všade naokolo pole,lúka,proste žiadne stromy...iba jeden pošahaný strom a práve do toho vletia.Nechápem to,zo proste nemôže byť náhoda...a strom jednoducho neuhne :// ...
A hej videl som viac smrteľných nehôd,ale to ako nám to prezentujú americké filmy,že proste niekto zomrie a s nikým to nehne je blbosť.Keď vidíš rozmlátené auto na kusy a na sedadlách tú sivú plachtu z pod,ktorej visia iba nehybné nohy človeka tak nikto normálny proste nezostane chladný.Na smrť si človek nedokáže zvyknúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale naozaj by som nechcel zažiť nehodu,v takej situácii som nepoužiteľný, len tak stojím a neviem ani o sebe
A hej videl som viac smrteľných nehôd,ale to ako nám to prezentujú americké filmy,že proste niekto zomrie a s nikým to nehne je blbosť.Keď vidíš rozmlátené auto na kusy a na sedadlách tú sivú plachtu z pod,ktorej visia iba nehybné nohy človeka tak nikto normálny proste nezostane chladný.Na smrť si človek nedokáže zvyknúť...
Humus.