stáva sa vám niekedy že vám niekto dačo vynadá alebo povie niečo čo sa vám nepáči a vy mu neodpoviete a potom vás to sere? alebo že si nie ste istí či to bolo povedané vám alebo nepočujete to dobre a nezareagujete?...a potom vás to zase štve...mne občas h
To ked ja sa dostanem do stavu neistoty (a ze nie je lahke ma do neho dostat) obvikle mi trva 2 dni nez prehodnotim veci s tym suvisiace a vysledkom obvikle byva ze som sa zase raz v niekom sklamal.
Ale pokial ide o nepodstatne veci no je asi 5 ludi ktorych aj pocuvam a ostatne ide dost mimo mna lebo mam hlavu plnu vlastnych myslienok a starosti....
Skusal som to ale ja sa proste nedokazem bavit o picovinach ...... (sorry za vyraz) no dost casto ma to izoluje od ostatnych .... ale co sa da robit
@Hluzar "To ked ja sa dostanem do stavu neistoty (a ze nie je lahke ma do neho dostat) obvikle mi trva 2 dni nez prehodnotim veci s tym suvisiace a vysledkom obvikle byva ze som sa zase raz v niekom sklamal."...podobne mne aj dlhsie obcas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale pokial ide o nepodstatne veci no je asi 5 ludi ktorych aj pocuvam a ostatne ide dost mimo mna lebo mam hlavu plnu vlastnych myslienok a starosti....
Skusal som to ale ja sa proste nedokazem bavit o picovinach ...... (sorry za vyraz) no dost casto ma to izoluje od ostatnych .... ale co sa da robit