Nejaké dobré otázky, ak si riaditeľom firmy a hľadáš pracovníkov...
keby si bol riaditeľom firmy alebo tým, čo sa pýta uchádzačov rôzne otázky čo by si sa pýtal? napríklad - uchádza sa o sekretárku (aké ma jazykové znalosti, prstoklad a pod.), mzdová pracovníčka, účtovníčka, oddelenie marketingu...
tak neviem je toho dost...napríklad ako reaguje na stresové situácie, respektíve pri výberaku by som nejakú situáciu modelovú vytvorila, napríklad "Váš šéf nemá pravdu, ako budete reagovat?" poprípade možno od marketingových ludi by som ocakavala kreativitu.. urcite by som volila skupinovy vyberak, kde je dobre pozorovat ako ludia na seba reaguju, urcite by som zaradila hry, znama hra "stroskotana lod"
a co sa tyka sekretarky, tak to moc neviem, mozno skusenosti, nejake rekvalifikacie, kazdopadne komunikacia s ludmi, porpípade nejake referencie od predchadzajuceho zamestnavatela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a co sa tyka sekretarky, tak to moc neviem, mozno skusenosti, nejake rekvalifikacie, kazdopadne komunikacia s ludmi, porpípade nejake referencie od predchadzajuceho zamestnavatela