@rainbowwarrior tak sa nevyjadrujem len kvoli zvyseniu si prestize Uz si pocul take ze mlc, alebo povedz nieco co je lepsie ako mlcat?
Ale po tom co som ti napisal v tske ze ti davam este jednu sancu a dufam ze sa nebudes spravat zas tak ako sa ty zvyknes sa k tebe hodi skor, je lepsie mlcať a byt povazovany za hlupaka, nez prehovorit a odstranit vsetky pochybnosti
@rabbitko9 ale vsimam si ze casto reagujes len preto aby si reagoval Predpokladam kvoli zvyseniu tc Takze pochybujem ze si na toto forum klikol s tym ze mozno pomozes skor s tym ze dalsia vec do ktorej mozes nieco napisat
@jin15 Reagoval som preto, lebo ja tiez vyrabam sam taketo blahozelania co posielam cez e-mail. A tomu sa hovori ,,podla seba sudim teba". Nie kazdy je tu na zvysenie tc. A urcite si nepotrebujem zvysovat nejaku prestiz alebo sebavedomie na obycajnom portali, lebo toto je len internet a nie zivot
@rabbitko uznavam ze s tym cislom som sa mozno netrafil Ale podla seba sudim teba si si mohol odpustit, nepoznam vela veci co zneju viac ako od maleho dietata.
Ide o to ze vela ludi sa tu vyjadruje len preto
A logicky ked chce niekto neznamy pomoct a je jasne ze si nevedel pomoct sam tak bud sucham nohamy alebo ponuknem pomocnu ruku Porad si sam znie trosku zcestne
@jin15 tak asi tazko som jej mohol poslat nieco co som vyrobil pre niekoho ineho k narodeninam..a myslim ze za 17 minut sa da vyrobit take blahozelanie ..a nemusis hadzat vsetkych do jedneho vreca..tym skodis nie mne ale sam sebe..len to som chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale po tom co som ti napisal v tske ze ti davam este jednu sancu a dufam ze sa nebudes spravat zas tak ako sa ty zvyknes sa k tebe hodi skor, je lepsie mlcať a byt povazovany za hlupaka, nez prehovorit a odstranit vsetky pochybnosti
Ide o to ze vela ludi sa tu vyjadruje len preto
A logicky ked chce niekto neznamy pomoct a je jasne ze si nevedel pomoct sam tak bud sucham nohamy alebo ponuknem pomocnu ruku Porad si sam znie trosku zcestne