Nejaké lacné ubytovanie v zaujímavom meste? Tipy na výlet.
Chceli by sme ísť s priateľom na nejaký víkendový výlet niekam, kde sa dá voľačo pozerať, do nejakého zaujímavého historického mesta alebo tak. Lenže financií máme málilinko a tak mi napadlo spýtať sa - nepoznáte náhodou niekto nejaké ubytovanie fakt za m
mozte ist do filakova napriklad na hrad. hned pod hradom je penzion, myslim ze 24 eur izba na noc - ked som tam bol sam, tolko som platil za dvojpostelovu, na izbe mate telku, net, sprchu, umyvadlo, wecko a par metrov hore hned hrad
pozri si zlavomat, byvaju tam super veci. my takto chodime hocikam, v januari sme boli v budapesti cez zlavomat za myslim ze 50€ pre dvoch na dve noci, pekny hotel s ranajkami.. a bus do budapesti stoji 6€.
a tento piatok (pozajtra woohoo) ideme znova, ale uz nie cez zlavomat ale aj tak je to lacne, normalne cez booking hotel za 58€ pre dvoch na dve noci, co je podla mna mega super. budapest je jedno z najlacnejsich miest v europe co sa ubytka tyka a je blizko.
no a hned po budapesti ideme zase cez zlavomat do prahy, to bolo myslim 70€ pre dvoch na 2 noci ale uuuuzasny hotel, opat s ranajkami a myslim ze bude fakt nadstandardny. podla mna su to uplne prijatelne ceny, tiez ste zo zapadu takze obe tieto mesta mate blizko a nemusite chodit do restauracii a neviemkam, ked sa mega najete na ranajkach potom vam uz staci za par eur si kupit nieco v tescu.
ale teda vselico je na tych zlavovych portaloch nie len hlavne mesta samozrejme, aj veeela slovenskych miest, hory a tak, a niekedy sa da vychytat fakt brutalna akcia..
aha, len tak narychlo som pozrela.. chodte napriklad do trnavy, za 50€ ake pekne.. pre oboch na cely vikend. a trnava je kusok tak ak ste tam neboli este bude to idealne
Mám pocit že máte o lacnunkom ubytovaní trochu iné predstavy Ja som myslela tak maximálne okolo 20€ ľudia, nie sme milionári, zo 400€ platu kde 200€ platím za nájom sa snažím ísť niekam na výlet
20€ ubytko na vikend? skus turisticku ubytovnu.
sorry ale ja mam plat presne 100€, najom mi platia rodicia ale na cely mesiac mam 100 eur a cuduj sa svete mozem ist sem tam na vikend na vylet za viac ako 20€ to ti asi fakt neporadim, lebo ak nechcete spat pod stanom ani sa umyvat v kupelni s robotnikmi, radsej by som byt vami ostala doma a este si nieco nasetrila a sla normalne ako clovek
@laney Ubytovanie sa dá nájsť aj do 10 € , treba si všímať napr. motely , hostely ehm Tuná v TT je jeden za 5€ čo je brutálna cena,určite bude aj na lepších miestach na rekreáciu lebo tu dokopy nič neni A potom ešte kempové mestečká, tie sú myslím ako stvorené na takéto výletíky
@linn Prosím ťa kde tu máme čo? Bývam tu síce iba niečo vyše mesiaca a nemám sa kde kultúrne vyžiť, okrem skúšobne
To co chces ty chce kazdy, ale to takto nefunguje. Ak chces fakt nieco podcenu musis sa bud zoznamit s niekym cez pokec a podobne a ist k nemu na byt alebo potom stanovacka za mestom a rano sa vybrat do mesta odlozit spacaky a ostatne veci na stanicu do uschovy batozin a mas to vyriesene.
@linn no kostoli určite nie, tie sú možno tak zaujímavé pre môjho nového spolubývajúceho, fanatického kresťana
tá rekreácia, príroda, zrúcaniny.. jedine tak hradby, tie sú pekné Ved ty kam chodíš? teda ak vôbec niekam
ak chces naozaj velmi lacne ubytovanie asi najlepsia moznost je skusit » www.couchsurfing.org/... ale neviem ci sa ti podari najst nieco na strednom slovensku ale ved skus.
Couchsurfing je najlacnejsi, ale ides trosku do rizika...ak chces lacne ubytko, vzdy sa da najst ak nebyvas priamo v centre napr cez booking....lacne ubytko je napr v spanielsku, krasna je andaluzia....pozri si nejake cestovatelske blogy pre inspiraciu, napr toto: » www.milujemcestovanie.sk/category/spanie...
ak chces ist za lacno, tak urcite nechod pariz / londyn / skandinavia, tam je vsetko strasne drahe.
Zdravim prenajimam rodinny dom v myte pod dumbierom. Dom je idealny pre rodinky s detmi alebo pre pary pretoze ho vzdy poskytujem jednej rodine resp. jednej skupine. Cena je 10€ osoba noc. V blizkosti myta sa nachadza mnozstvo atrakcii napr. Bystrianska jaskyna 2km, jaskyna mrtvych netopierov 10km, ciernohronska zeleznica 10km, tarzania na Taloch 4km, golfove ihrisko 4km, ajax farma jazdy na konoch 2km,cykloturistika + pozicovna bicyklov, preliezky hojdacky pieskovisko 50 m, turistika, hubarcenie, wellness bystra 2 km, atd fotky privatu a kontakt » www.ubytovaniesk.sk/privaty-sk/tatr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a tento piatok (pozajtra woohoo) ideme znova, ale uz nie cez zlavomat ale aj tak je to lacne, normalne cez booking hotel za 58€ pre dvoch na dve noci, co je podla mna mega super. budapest je jedno z najlacnejsich miest v europe co sa ubytka tyka a je blizko.
no a hned po budapesti ideme zase cez zlavomat do prahy, to bolo myslim 70€ pre dvoch na 2 noci ale uuuuzasny hotel, opat s ranajkami a myslim ze bude fakt nadstandardny. podla mna su to uplne prijatelne ceny, tiez ste zo zapadu takze obe tieto mesta mate blizko a nemusite chodit do restauracii a neviemkam, ked sa mega najete na ranajkach potom vam uz staci za par eur si kupit nieco v tescu.
ale teda vselico je na tych zlavovych portaloch nie len hlavne mesta samozrejme, aj veeela slovenskych miest, hory a tak, a niekedy sa da vychytat fakt brutalna akcia..
» www.zlavomat.sk/zlava/273001-po...
sorry ale ja mam plat presne 100€, najom mi platia rodicia ale na cely mesiac mam 100 eur a cuduj sa svete mozem ist sem tam na vikend na vylet za viac ako 20€ to ti asi fakt neporadim, lebo ak nechcete spat pod stanom ani sa umyvat v kupelni s robotnikmi, radsej by som byt vami ostala doma a este si nieco nasetrila a sla normalne ako clovek
@linn Prosím ťa kde tu máme čo? Bývam tu síce iba niečo vyše mesiaca a nemám sa kde kultúrne vyžiť, okrem skúšobne
tá rekreácia, príroda, zrúcaniny.. jedine tak hradby, tie sú pekné Ved ty kam chodíš? teda ak vôbec niekam
ak chces ist za lacno, tak urcite nechod pariz / londyn / skandinavia, tam je vsetko strasne drahe.
» hosteljuraj.stiavnica.sk/ubytovanie.php...
Neviem, ako su na tom s rezervaciami a tak, ale je tam prijemne