poznal som jednu agenturu je to praca nie brigada a nepobera ziadne poplatky skus sa informovat na uade prace. a ake ponukaju prace v zahranici v tej firme zabdol som ako sa to voal na A alebo na B. Ale vycestovat bez agentury je velke riziko. Ja to neodporucam.
poznal si ju...znamena co? aj si s nou niekde bol? hlavne take je interesantne, a nie ze skus sa tam a tam informovat, sak sa informujeme furt dakde, radi by sme konkretne odozvy a konkretne skusenosti s konkretnymi agenturami. dakujeme
ja it dam radu, spoluziak vycestoval tak ,že sa riadil Gothicom. ak poznas tu hru. Jednoducho kupil letenku, sadol do leitadla, že v ldonýne is kupil mapu a začal hladať questgiverov. ze si fakt pripadal jak hlavna postava hry Gothic.
tí qgiveri boli londínske agentury. podarilo sa mu najst fajneho fleka, spoznať fajných ludi, ze mu tam bolo skvele. sloapli kazdy vecera domov este aj peknu palku doniesol. ja ja chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty