noo..nikoho tam nepoznam..tak ak nejake nadejne spoluziacky..a spoluziaci..piste...a newiete nahodou ako to tam je s intrakmi..a s predmetmi??? ktore si mame vybrat...na kredity a tak???
uf,ja tam asi pôjdem ,ale asi až na budúci rok ..btw ked už tam i prijatá,mohla by si mi zoidpovedať pár otázok ohľadom skúšok a inak ...máš nejaké umelecké vlohy ?lebo je to masmediálka nie ?dúfam teda ...a ako si sa tam dostala ?lebo ja sa tam chystám ,lenže ani nemam vytvarne ani umelelcke sklony a ani nepisem nikam do casakov ...
@lucifuk243 je to tam v pohode, ja idem do tretiaku ale na intrák by som sa veľmi nespoliehala, prerábali to tam a dávajú to hocijako..skôr by som si na tvojom mieste dala žiadosť na Bottovú, tie sú krajšie...a kreditov musíš mať 60 každý rok, takže sa zariaď podľa toho..lenže menili teraz voliteľné, čiže ti neviem povedať, ktoré sú vhodnejšie...
@tequelina24 tam máš podstatný jazyk a všeobecný prehľad oni ťa naučia..fotiť, natáčať videa a tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ozaj co je to to FMK?
@tequelina24 tam máš podstatný jazyk a všeobecný prehľad oni ťa naučia..fotiť, natáčať videa a tak...
a inak soim sa dočítala kdesi,že sa tam vraj učí kresliť ..bože ...to ja a ceruzka teda nejde dokopy
a to kreslenie, to je v druhom ročníku..to je voliteľný predmet vrámci ateliéru, čiže o to sa nemusíš báť