Strašne by som tam chcela študovať. Chcem sa opýtať, ako ste spokojní so školou. Počula som už veľa názorov na to, že je tam ťažké sa dostať a hlavne s tými známosťami. Ale každá minca má 2 strany. Takisto zháňam tie vypracované otázky na prijímačky. Neču
minulý rok sa už nerobili skúšky a brali len čisto podla vysvedčení, na tú školu sa hlási viac ako 2500 ludí ...ak sa tam dostaneš si dobrá alebo si ju "kúpiš" nie je to nič lahké ..
nechcem sa chváliť ale mal som super známky na vysvedčeniach aj na mature a aj tak ma nezobrali takže jednoznačne rozhodujú známosti a preto sa tam dostávajú ľudia, ktorí robia našej polícii také meno, aké má.
Mozete mat same jednotky vo všetkom aj plny pocet bodov z prijimaciek, neprijmu vas... ak niekoho prijmu normalnym sposobom , tak mu dam vsetok moj majetok a budem jeho otrok do konca zivota, skoda penazi za prihlasku.
No tak neviem ako ste sa tam Vy jednotkári hlásili no ja som mala priemer 1,13 a vzali ma - bez známosti. No až na odvolanie ale vzali- takže Toto mi ide naozaj na nervy- neviete o tom nič a vypisujete tu, že jedine po známosti- napr. mňa takéto veci normálne odrádzajú ale našťastie neodradilo a podala som si prihlášku a vzali. A spokojná som nadmieru.
Zdravím všetci! Chcel by som sa spýtať niekoho kto vážne má prehľad ako to chodí na APZ (myslím to vážne) aby mi poradil. Teraz ukončujem 4. ročník SŠ a rozhodujem sa nad štúdiom na APZ. Čítal som tu už veľa komentov o tom ale každý je iný, neviem čo si mám o tom myslieť. Prosím poraďte mi či sa tam oplatí hlásiť a na aký odbor, nemám tam síce moc známych ale snáď sa tam dá dostať aj normálne.
Ta veta, ze nemam tam moc znamych ma zabila tak chlapcisko mas akurat tak 2moznosti: bud ta tam niekdo pretlaci alebo napises primacky nad 95% to su 2 moznosti ina ceste neexistuje ..aj ked seci tvrdia ze sa tam ide len podla kontaktov a ja som si to tiez myslel tak ja som sa tam tento rok vpohode dostal, vpohode ako vpohode ucil som sa na primacky cely rok kedze minuli rok ma nezobrali...ale mozem ti takisto povedat co mam info. Tak podstivo sa tam dostane kazdy rok na primackach minimum ludi , myslim si ze ale ak ma clovek zaujem o takuto skolu tak v brne je skola ministerstva obrany a to som mal ja ako rezervny plan kedze tam to funguje normalne a nie ako primacky na slovensku...mne to zabralo dost casu a sil kym som sa sem dostal tak verim,ze nebudem sklamany kedze dnes kazdy politik hovori ako chce tu skolu rusit ako chcu zdanovat a rusit vysluhove dochodky a pod. Ta skola je najziadanejsia na slovensku produkuje najmenej nezamestnanych..takto by sa knej aj ludia a najme politici mali stavat..lenze bohuzial je vela takych ktory sa nedostanu resp. Nespravia skusky statnice a potom siria nepravdy...drzim setkym palce aby ste aj vy boli ty 22druhy pretoze len kazdy 22sa tam dostane kazdorocne
Inak ta sranda s timi vypracovanymi otazkami zo stranky policajnaakademia.estranky ma zabila viete ja nepochpim ze ked ma niekto aspon stipku rozumu tak pochopi ze na najziadanejsiu skolu na slovensku kde chce studovat tolko ludi by niekdo predaval akoze spravne vypracovane otazky a za AkOZE 20€. jak som tak rano kracal ku poslucharni kde som tie primacky pisal a videl som cca. U kazdeho 4cloveka tieto 20€o*eby tak som nechapal ale po primackach som pochopil, KAZDY clovek ktory si tie otazky kupil a ucil sa znich sa na skolu NIKDY dostat nemohol pretoze na primackach si mal k otazke 6moznosti na odpoved a tie 20evrove mali iba 3moznosti resp. Otazka bola vypracovana ale znetu a nie ztych odporucanych kniziek..cize len ako priklad ja som dal test na 3321bodov moj spoluziak ktory studuje na inej skole a chcel to vyskusat sa tam dostat sa ucil ztych 20evrovych a dal to na 1850bodov to len ako priklad najlepsie je ze jednotlivy ludia ktory si to pokupovali tak stym zacali kupcit a dokonca ktomu davali aj psychotest..setky tie 20eurove veci noli z primaciek zroku 2001 a 2003 to len naokraj veci ...ja si myslim ze treba mat aj vela stastia aby vas zobrali a musite mat napisany test na 95%minimalne...ja som mal zle 1otazku plus este niake body za znamky som dostal cize vpohode...som dost zvedavy ako to bude tento rok a co zase bude nanete ja som stastny ze uz sa nemusim stimito primackami stresovat a vam co tam planujete ist vobec nezavidim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ďakujem pekne