omylom som si vymazala celú plochu vrátane Skicáru smiley:, ktorý som mala len na ploche, nie uložený. Nechce sa mi kresliť vlkov do jednej hry na PiZape, pretože to nemá veľkú úroveň, efekt a celkovo je náročné urobiť voľnou rukou jednu čiaru
Moj najoblubenejší program na kreslenie je Paint.NET, Zvláda všetko ako paint ale má aj pokročilé funkcie. Keď potrebuješ s čiarami aj hýbať potom čo ich nakreslíš skús program na vektorovu grafiku Inkspace. Gimp je moc zložitý program ten by som ti neodporúčal.
Na tejto stránke máš zoznam alternatív k paintu a hodnotenie v rohu je pri každej aplikácii napísane či je komerčná alebo nie » alternativeto.net/software/micros...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a tak keď by si chcela niečo iné na kreslenie tak asi gimp
Moj najoblubenejší program na kreslenie je Paint.NET, Zvláda všetko ako paint ale má aj pokročilé funkcie. Keď potrebuješ s čiarami aj hýbať potom čo ich nakreslíš skús program na vektorovu grafiku Inkspace. Gimp je moc zložitý program ten by som ti neodporúčal.
Na tejto stránke máš zoznam alternatív k paintu a hodnotenie v rohu je pri každej aplikácii napísane či je komerčná alebo nie » alternativeto.net/software/micros...