ser na to... wifi v mobile sa ti neoplati Urcite to zere vela baterky...
Ja si chcem kupit Samsung Star (resp. Samsung s5230) s dotykovou obrazovkou za 130€ (cena je perfektna, navyse ma najlepsiu bateriu zo vsetkych ponukanych mobilov, a jeho vydrz je naozaj perfektna) a do toho si dam O2 Fer, kde sa da kupit za 6€ mesacne NEOBMEDZENY internet.
Jedno upozornenie z čím asi nerátaš, alebo to prehliadaš ....... jednoznačne kvalita spojenia na vzdialenosť nejakú potom rátaj s tým, že mobilný operátor ta zderie s kože čo sa týka ceny pretože ak predpokladáš, že budeš používat WI-FI zadara tak si na omyle pretože ako samostatne WI-fi ti to na niektorých mobiloch nepôjde nehovoriac o ďalších veciach
ehm to pocujem prvy krat, ze wifi nieje zadarmo a dovolim si povedat ze je to uplna blbost. Wifi modul je sucast telefonu ktora absolutne nepodlieha operatorovi, dokonca bezi aj bez sim karty zvacsa.
A novy wifi telefon do 200 eur je problem. Ja mam starsie htc a som uplne spokojny.
@7 wifi je zadarmo iba tam kde su tie free zony. co nieje vsade. wifi modul mozes mat aj v hlave, ale ked niesi dakde v hypermarkete alebo na stanici,popripade centre mesta, kde je wifi free tak sa z nim na net nepripojis. ako vetsiu hlupost ze je uplne zadarmo a vsade som este nepocul. ved potom bi nikto nemusel platit ani cent, a maly bi sme vsetci net zadarmo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja si chcem kupit Samsung Star (resp. Samsung s5230) s dotykovou obrazovkou za 130€ (cena je perfektna, navyse ma najlepsiu bateriu zo vsetkych ponukanych mobilov, a jeho vydrz je naozaj perfektna) a do toho si dam O2 Fer, kde sa da kupit za 6€ mesacne NEOBMEDZENY internet.
A novy wifi telefon do 200 eur je problem. Ja mam starsie htc a som uplne spokojny.
@Stvorkolkar ja osobne by som kupil nejake pouzite HTC, pripadne iPhone. Ten ma vysiel na 120 euro vo velmi dobrom stave