Kamarátka je strašne málo sebavedomá a dáva všetko za vinu sebe.. dokonca veci ktore sa jej netýkajú, viete nejako poradiť, ako ju tento "zlozvyk" odučiť?
Neverím, že niečo také pôjde. Na to treba prekonať nejaké životné zmeny, nie nechať kamaráta, aby jej robil osobného trénera. Ani nevieš, či sa chce zmeniť.
treba jej spraviť dáky šok..niečo čo by sa sama neodvážila a niečo, kde uvidí to čo robí..chápeš..neviem dať presný tip, ale jednoducho, aby to videla a zažila, až potom si to uvedomí, utešovanie jej nepomôže asi...
ako bolo uz spomenute .. treba vela vela CHVALIT!! ale zas s mierou nie chvalit ju za to ze aaa ty si presla cez dvere a vysla vsetky schody a tak dale ... a uz tu boli spomenute aj tie clanky.. aj ked neviem to skor v dalsom stadiu toho jej zdokonalovania sebavedomia ...
a hlavne podporovat ju v niecom co jej ide ... ked cloveku nieco ide a vie sa v tej oblasti orientovat alebo mu ja neviem priklad ide tancovanie .. tak hned sa lepsie citi
dve deci vlazneho mlieka, postupne pridavame 10 dkg polohrubej muky, 1 PL cukru a stipku soli. ked vznikne homogenna hmota, vyhodime ju a sebavedomie sa pokusame zvysovat inym sposobom
. . . ha ja som vedel ze mi tam nico chyba . . . stipka soli . . . ale ja mam lepsi recept do 1l vody nasypeme 1kg muky, dobre premiesame a mame ekologicke lepidlo na lepenie plagatov v uliciach :p
...no to presne ako bolo vyššie písané ....musí zažiť život. situácie po ktorých bude sama na seba pyšná ....like me ... nemal by som to tu písať lebo ľudia všetko čo sa vam podarí a im nie hneď okomentujú ,but nech komentujú ...veď máme slobodu slova ,každý môže povedať čo chce ,čiže : vlastnou zásluhou a prácou som bol v LV a NO ... potom čo ja viem škola ...za celu strednu som nebol priemerovo horší ako v 1. trojke triedy ...teraz na mature mám priebežne najlepši test z anj na škole a čo sa týka vzťahov...nekomentujem lebo to je každeho osobna vec ....ale tiež sa mi podarilo niečo čo sa nestava bežne ....takže tak .....recept na sebavedomie ,len niektoré čúzy čo ešte neurobili nič a su čisto vypatlané mi hovoria že som vraj drzý ...šak hovorím natoľko vypatlané že ani nevedia rozdiel medzi tym keď je niekto drzý a sebavedomý ...hauk ...asi toľko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak neviem.. asi ju len utesovat ze to neni jej vina..
Z coho konkretne vychadza to jej male sebavedomie?
No ako je to pre chalanov?
a hlavne podporovat ju v niecom co jej ide ... ked cloveku nieco ide a vie sa v tej oblasti orientovat alebo mu ja neviem priklad ide tancovanie .. tak hned sa lepsie citi