Ahojte. Nejde mi chat v poslednej dobe na facebooku, viem posielať správy, ale neviem ich prijímať. Niekto mi povedal, že sa mi len mení chat, ale neviete koľko to bude trvať, alebo ako to posúriť?
Ďakujem
@1 neklam mu
Ale aby som odpovedal na otázku:
To sa stáva vtedy keď dospievaš, pokým nedospeješ tak ti to nepôjde. Teraz si v štádiu keď sa z teba stáva žena, možno si zmätená, ale to bude v pohode.. Toľko krvi ťa nezabije.
No treba si davať pozor toto obdovie je aj velmy zakerne nechceš predsa dieťa v tak mladom veku odporučak uživak HAK ale to by ti mala poradit gynekologička
FB je dobugovany... to prejde musis pockat par dni... mne sa napriklad raz hadam aj mesiac nedalo prihlasit- stale mi pisalo ze zle heslo zle heslo... a to som kazdy den skusal aj 3x sa prihlasit a daval som si pozor na to heslo... a stale zle heslo... a po tych par tyzdnoch som zistil ze to som sa dobijal do sestiriho uctu... ale vydrzal som to a teraz zas veselo zavyslacim- to samo sa upravi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale aby som odpovedal na otázku:
To sa stáva vtedy keď dospievaš, pokým nedospeješ tak ti to nepôjde. Teraz si v štádiu keď sa z teba stáva žena, možno si zmätená, ale to bude v pohode.. Toľko krvi ťa nezabije.