Chcel by som sa spýtať ci neviete neahodou preco my nejde fifa 14.Normalne ju nainstalujem a cracknem a ked ju dam zapnut tak my len blikne priecinok a nic. Dik za odpoved.
@hedo100
chcem sa spýtať, nevieš prečo mi občas ide pomalšie počítač?
(ak ti nedošlo, tak pointa: neposkytol si žiadne info. nič o tom aký máš comp, nič o tom aký máš systém, proste nič. ako keby si založil diskusiu o tom že prečo ti cesta z BA do Zvolena trvá dve a pol hodiny a my si máme z prsta cucať či ideš vlakom, busom, pešo, autom, aké máš auto, atď atď.)
ja som stiahol fifu 2014 vo full cestine bez nutneho crackovania a na prvy krat to ide... problem zvycajne byva medzi pocitacom a stolickou... zacni stahovat z normalnych webov a nie z warezov alebo nejakych pofidernych uloz.to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ktore ovladace?
chcem sa spýtať, nevieš prečo mi občas ide pomalšie počítač?
(ak ti nedošlo, tak pointa: neposkytol si žiadne info. nič o tom aký máš comp, nič o tom aký máš systém, proste nič. ako keby si založil diskusiu o tom že prečo ti cesta z BA do Zvolena trvá dve a pol hodiny a my si máme z prsta cucať či ideš vlakom, busom, pešo, autom, aké máš auto, atď atď.)
Tak potom nam musíš toho povedať viac
fifa my predtym isla ale mal som ho v oprave a odvtedy my nejde
je mi cťou,pane
tak my skus poradit z akej stranky