Potreboval by som poradiť. Už asi 6x sa mi stalo, že som normálne vypol PC. Potom keď som ho na druhý deň zapol tak sa rozbehli ventilátory rozsvietili ledky. Stále svietila aj led čo signalizuje činnosť disku ale dalej sa ani nehne, monitor len bliká ako
@Filus no.. prepalenie biosu ti urcite nepomoze.. ale tak no z tohoto opisu to moze byt vela veci.. vytiahni RAMky prefukaj to tam ci tam neni prach a mozno tam je zly kontakt, to iste sprav aj s grafikov.. ket to nepjde tak to bude pravdepobodne ta vypalena zakladovka..
p.s. nerobil si nieco z PC predty?? vies mozno mas len neco zle zapojene abo ci si netaktoval procak abo grafiku...
njn... sudiac podla dedukcie tam skus narvat novu baterku ... popripade su v biose nastavenia ktore to nejak kazia a zapne sa len po restarte ... skus nevybrat baterku ale resetnut bios... a ako si napisal moze to vies k flashnutiu biosu ale len tak najst chybu je vcelku tazke....
@4 no tak asi budem musieť kupovať novú dosku, lebo nakoplet všetko som prečistil keď mi to spravilo druhý krát, a tktované tam nieje nič akurát grafiku a ramky som menil ale to by s tím nemalo mať nič teda aspoň dúfam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
p.s. nerobil si nieco z PC predty?? vies mozno mas len neco zle zapojene abo ci si netaktoval procak abo grafiku...