Ahojte. Dnes doobeda mi vyberali mŕtvy zub a stále mi tá rana neskutočne krváca. Už som si skúšal davat aj repikovy čaj, vypľuvam krv, tampóny mam v ústach a krvácanie nie a nie zastaviť. Neviem čo mam robiť, či by som mal teraz zájsť na pohotovosť, alebo
alebo počkať do rana? Lebo to vraj nie je normalne, aby mi to stále krvácalo uz od rana. Uz som asi minul dva balíčky vreckoviek, ak nie tri. Dakujem za rýchle rady.
hlavne tú ranu nevycucávaj, aby sa ti spravil krvný koláč, len tak ti to prestane krvácať... ďalej si sprav ľadový obklad, pritlač na líce čokoľvek čo nájdeš v mrazničke a nechaj si to tam pokojne aj celú noc, čo najviac si vysteľ pod hlavou, aby si bol aspoň v takom polosede.. a ešte sa vyhýbaj tak aspoň 3 dni akýmkoľvek mliečnym výrobkom pokiaľ nemáš nejaké problémy so zrážaním krvi, alebo neužívaš lieky na riedenie, prípadne si nexperimentoval s nejakými omamnými látkami, tak by to malo prestať čoskoro samo
vyssie je asi vsetko spomenute, ale urcite by si mal ist na kontrolu zajtra rano ku tomu chirurgovi co ti to trhal... no ak si pil par minut ci hodin potom co ti vytrhli zub, tak sa necuduj, nestihla sa ti vytvorit krvna zrazenina, alebo si ju mohol vyplut a zacalo ti to zas krvacat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
moja rada: nedávaj preč tampón/vreckovku, maj to celý čas pritlačené na rane... čo najmenej vymieňaj a vypľúvaj, lebo vtedy nie je rana stlačená