Nejdeme veľmi pekne a hromadne poprosiť admina aby dáko vymysleli pridávanie viac fotiek tu na birdzi naraz?
No keď si sem na birdzi pridávate fotky tak iste všetci viete, že po jednej je to kúsok dlhé nebolo by to lepšie napríklad tak, že by ste si mohli všetky fotky z priečnka označiť a ono by to pridávalo (tak ako na FB napríklad) ? ak nie tak nie, len chc
Nakoľko pridávanie fotiek funguje len v istej fáze mesiaca, o určitej hodine, náhodným šťastlivcom, na heslo a ani to nie vždy; dosť by ma naštvalo, keby mi birdz po vyhrabaní dvadsiatich súborov z obskúrnych zákutí disku a prácnom písaní komentárov zahlásil, že ,,súbor je príliš veľký"/,,podstránka je fuč"
ale veď ježiši prečo všetko tak dramatizujete hneď? len som sa normálne spýtala preboha a prečo by to mala byť blbosť že sa mi s tým nechce s prepáčením srať po jednej fotke??a áno, CHCEM si sem dávať fotky takže odpoveď tak si sem žiadne nedávaj je blbosť..
a @4 och no jasné lebo takto si sem nik nedá aj tak tých 30 fotiek že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a @4 och no jasné lebo takto si sem nik nedá aj tak tých 30 fotiek že?