@laurikaaa Nie veď ako , ani ja tu sa nejdem hádať ja len že rada " nemáš to v pc nastavené" nieje moc , dobrá , ja tu už týždeň riešim sluchátka ktoré mi nejdu cez zvukovú kartu ale z predu idú a vôbec neviem prečo .
ako pri sexe, skontroluj či pcháš do správnej dierky. prípadne či už dierka nie je príliš opotrebovaná. alebo bude problém v zariadení na ktoré je dierka napojená, prípadne v softvére ktorý má dierku na starosti. začni kontrolou softvéru, ak sa chyba nenájde/problém nevyrieši, pošli vlastníka dierky za odborníkom.
(skontroluj ovládače, odober a znovu pridaj zariadenie - zvukovú kartu (v správcovi zariadení), ak nepomôže, tak do servisu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
"nemáš to v PC nastavené"
wow , a kde ? existuje veľa možností prečo mu to nejde .
ako pri sexe, skontroluj či pcháš do správnej dierky. prípadne či už dierka nie je príliš opotrebovaná. alebo bude problém v zariadení na ktoré je dierka napojená, prípadne v softvére ktorý má dierku na starosti. začni kontrolou softvéru, ak sa chyba nenájde/problém nevyrieši, pošli vlastníka dierky za odborníkom.
(skontroluj ovládače, odober a znovu pridaj zariadenie - zvukovú kartu (v správcovi zariadení), ak nepomôže, tak do servisu)