Prosím help.. kamošovi nejdu prehliadace.. klikenan ikonu, zapne, ale nenacita nic.. ani uvodnu stranku.. len dolu pise "hotovo" .. ze skusal aj restart pc, modemu.. i tak nejde.. pls help
uz mu to ide.. problem bol s t-comom.. prerabali tam daco s dsl sietou.. na ich stranke sa to dalo najst.. prave typ modemu co mal on.. tak bolo treba urobit aktualizaciu nastastie mu to uz ide.. ale dik
pch ja som to tiez mala ze mi isiel iba skype a ares a prehliadace nesli ziadne ani ked mi niekto poslal cez skype iny prehliadac ani ten nesiel ziadna stranka tak k nam chodili opravari na nic nedosli..nakoniec sme dali susedinmu znamemu do opravy a on povedal ze jedina moznost je preinstalovat vistu..sice secko mam v pici,ale funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Pokiaľ mu skype, qip a podobné programy sa pripoja na sieť tak chyba bude v tom...
jeden kamso hovori, ze to moze byt aj v tom , ze t-com voalco robil s dsl sietou.. a on ma modem od t-comu..
Alebo taka primitivita: nema nastavenu cistu domovsku stranku?