Ako sa dajú urobiť také textúry, ale z FOTIEK (!!!), že keď ich dám opakovať vedľa seba, nad seba a tak, tak plynule pokračujú a nie je to poznať, kde začína jedna a kde končí druhá? Ako napríklad ja mám na webke to pozadie dreva.
pokial som dobre pochopil tak potrebujes neaky program ktory ti vytvori tu texturu s hladkymi prechodmi néé?? ...najjednoduchsie to je spravit v photoshope ale mam taky program ktory ti robi tie textury daj mi e-mail a poslem ti sa mi nece pozerat do profilu neviem ci ho tam najdem
Švédske mince, niečo ako naše bývalé haliere. (Švédi majú tiež koruny, vraj jedna ich koruna je približne tri naše bývalé a stotina švédskej koruny je öre, ale neviem, či už nie sú u nich len 50 öre mince a menšie sa volajú nejak inak.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Švédske mince, niečo ako naše bývalé haliere. (Švédi majú tiež koruny, vraj jedna ich koruna je približne tri naše bývalé a stotina švédskej koruny je öre, ale neviem, či už nie sú u nich len 50 öre mince a menšie sa volajú nejak inak.)
Emil z Lonebergu raz prehltol mincu päť öre.