mňa vytáčajú smajlíky na FB ktoré sa zobrazujú už aj v komentoch,príspevkoch a tak...idú mi na mozog..sú všade!! žlté mrchy..a keď si píšem s kamarátmi tak ich používam vkuse, proste zvyk..ale napríklad takto keď píšem koment na Birdzi tak ich nepoužívam za každou vetou
To je... asi súčasť písomnej komunikácie. Je to, akoby mi vadila pri rozhovore akákoľvek mimika - ale to mi nevadí. Sasmozrejme, prehnane je možno trošku veľa...
To je... asi súčasť písomnej komunikácie. Je to, akoby mi vadila pri rozhovore akákoľvek mimika - ale to mi nevadí. Samozrejme, prehnane je možno trošku veľa...
no ty tiez nepises nejako vitazoslavne, vzhladom na to ze si nedokazem vybrat ani jednu moznost lebo vsetky su retardovane a ciarky si asi nikdy nevidel
keď mi niekto napíše bez smajlíka tak si proste tú vetu predstavím v najhoršom možnom vyznení, kontexte, tóne a podobne, a proste je to hlúpe, ale nemôžem si pomôcť, zvyknem to asi občas preháňať so smajlami, ale tak vraj to preháňam aj s mimikou a smajla proste hodím tam, kde by som si normálne aj pri hovorení spravila pauzu na usmiatie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A použivam ich vtedy, keď sa mi hodia do kontextu