Nema niekto v PC projekt o nejak krajine z juznej Azie alebo Afriky?
caute,neposlal by mi to niekto? :/ totalne som na to zabudol,asi to to uz nestihnem lebo su este nejake pisomky,tak keby to niekto mal bol by som vdacny nemusi to byt dlhe
Lebo ten niekto sa s tým kašľal aj navzdory písomkám. Keď stíhaš obiehavať Birdz, tak stíhaš si v pohode spraviť aj nejakú trápnu párstranovú jednoduchú prezentáciu.
@narazuvzdornaa Aj za ne niečo požaduješ? (Hentaké témy absolútne nepotrebujem a ani by som ich pravdepodobne nikdy nevyužila, ale vyzerajú dosť zaujímavo a rada by som sa o daných problematikách formou prezentácií niečo dozvedela )
@najivna zato ze si neurobim projekt a som lenivy som kokot? ty mas urcite velku dostojnost,som kokot maximalne preto lebo vzdy rad pomozem ked sa niekomu nechce jebat napriklad s nejakym projektom s ktorym som sa musel jebat aj ja,ale na mna sa moze kazdy vysrat
@broken to ze si neurobil projekt je jedna vec ale ide o to ze ti nepripada trapne a ponizujuce pytat sa ludi aby ti poslali nejaky hotovy. dopice aspon si daco skopirujem z wiki alebo referatov ale nie ze poslite mi hotovy
a to druhe je cele tvoj problem a s tymto to nic nema
ak mas pravy vek tak chodis na zakladnu a nehovor mi ze projekt na zakladnej skole ti zaberie 2 dni pripravy a ze mas taaaak vela pisomiek ze okrem odpisovania na birdzi nestihas robit nic ine a ani projekt ktory ti realne nezaberie ani hodinu
povedala som co som mala na srdci viac sa k tomuto nebudem vracat
akože prepáč, ale si maximálne trápny. Už dve hodiny tu odpisuješ na birdze a za ten čas by som ten projekt aj spod zeme vyhrabal a nie iba napísal. Mal by si sa uvedomiť a priznať si, že si maximálne lenivý a nechcelo sa ti robiť tak si si pomyslel, že všetci tu sme taký sprostý, že ti hneď z radosťou pošleme a budeme mať pocit z dobrého skutku. Ale podporovať lenivosť nie je dobrý skutok len tak mimochodom
@broken A už ho máš hotový ? Strašní ľudia sme, keď píšeme s diakritikou, teraz to asi nieje moderné, však ? Ach chlapec iba si sa strápnil a mohol si mať už hotový projekt. Tú päťku si fakt zaslúžiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Stavím sa, že keby ti to niekto aj poslal, odovzdáš/odprezentuješ to aj s jeho menom.
Škótska stredoveká svetská architektúra (Umenie a kultúra)
Impressionism (Art History - ENG)
Život za polárnym kruhom (Biológia)
Manželstvá homosexuálov (Etika)
Lebo ten niekto sa s tým kašľal aj navzdory písomkám. Keď stíhaš obiehavať Birdz, tak stíhaš si v pohode spraviť aj nejakú trápnu párstranovú jednoduchú prezentáciu.
@11
@lilnicole tak ti pekne dakujem,si mila
"jezis naco sa s tym budem kaslat keby to niekto mohol mat a poslat mi to? za pokus tato tema stoji,aj ked viem ze ludia su svine"
to je ale prístup! hej, ľudia sú svine a tipujem že toto fórum skončí tak že nimi budeme my lebo ti nechceme "pomôcť".
a to druhe je cele tvoj problem a s tymto to nic nema
ak mas pravy vek tak chodis na zakladnu a nehovor mi ze projekt na zakladnej skole ti zaberie 2 dni pripravy a ze mas taaaak vela pisomiek ze okrem odpisovania na birdzi nestihas robit nic ine a ani projekt ktory ti realne nezaberie ani hodinu
povedala som co som mala na srdci viac sa k tomuto nebudem vracat
a teraz uz iba picujte,alebo mi napiste ze ten projekt mate ale nedate