Nemám s kým chodiť von.Mam pár kamarátov s kt. sa ale poznám len cez net, a chodiť s nimi von nemôžem tak často.Chcela by som nejakú partiu alebo kamarátku ktorej môžem povedať všetko.Všetci tu už kamarátov majú, a ja cele dni sedim doma. Čo mam robiť?:/
Jezis ja ta uplne chapem to bol odmala moj pripad ze vzdy som mala iba jednu kamosku a ked ona nemohla tak som nemala ist s kym a vzdy som strasne chcela kamosov a partiu.. No a chcela som to tak velmi ze ju zrazu nejakym sposobom mam.. Vesmir mi dal :3 ale jak... Ja ozaj absolutne neviem to prislo same.. Ale to si asi nechcela pocut :// len trieba chciet a verit.. neboj to pride
@bezmenaj Hmm a čo keby si si nateraz našla nejaké aktivity, ktorým sa môžeš venovať sama? Knihy, kino, šport. Vypracuješ sa, a potom keď budeš trochu staršia, tak sa sami za tebou budú ľudia otáčať (hlavne chlapci). Potom budeš rada za chvíľku času na vlastné myšlienky
Alebo skus namiesto nejakycj introvertnych veci nieco robit prihlas sa na vytvarnu, tanečnu, dramak hocico nieco vymysli kde mozes spoznat ludi alebo si najdi brigádu aj tam pospoznavas novych ludi a co ty vies urcite sa s niekym skamaratis.. Hlavne nesed doma na internete ich nenajdes.. Jedine ze by si sa pridala do roznych skupin na fb ako ja neviem turistika/dnb fanusi i (su velmi kamaratsky) a napisala ze chces ist tam a tam a ze nemas s kym ist nech sa niekto prida kto chce.)
chod von a spoznaj novych, tvoji kamarati nie su jedini mili ludia a zrovna na internete sa nachadzaju cudaci, co nechodia do beznej spolocnosti. Kasli na tie predsudky, ze nikomu neveris, pokial su daktori hajzli, neznamena, ze ti chce kazdy ublizit. Sam mam problem najst si normalnu spolocnost, a svoje problemy pisem sem, kedze nemam komu. Mozno by prospelo zaujimat sa o nieco nove, vyjsy do novej komunity na nieco zameranu ako posilka ci volejbal, na nete sa dajy najst fajn ludia, ale kym ich nepoznas podla tvare, tazko mozes sudit nakolko im mozes doverovat. Takto som poznal ex.@bezmenaj
To poznám Ja som nikdy nemala veľa kamaratov pretože bývame v takej debilnej mestskej časti kde byvaju bud starý alebo až priliš mlady ludia a ked sa aj najde niekto v mojom veku tak fajči,pije... a takychto kamošov nechcem! Tuna mam len jednu kamošku (je odomňa o rok mladšia) a ona ma zase tu vyhodu že jej spolužiačky byvaju vo vedlajšej "dedine" čiže sa s nimi stretava a ja mam kamošky len v škole aj to jedna ktora byva v meste (cca 10-15 min busom) si našla frajera takže je furt s nim a ostatne byvaju dost daleko ale aj ja som si pred nedavnom našla jedneho chalana (ZATIAL to nieje frajer) s ktorym sa fajn keca a celkovo je super . A tebe by som poradila si kupiť nejake zvieratko (najlepšie psa) s ktorym by si chodila von a tak spoznavala nových ludi (ale to len v pripade že maš na neho čas!!!)
nechci človeka ktoremu možeš povedať všetko... nakoniec ťa aj tak sklame :v čo je to vobec za napad hovoriť vobec nejakemu človeku všetky veci ktorymi by ťa mohol neskôr dostať tam kde nechceš byť
čo ja viem snaž sa vystačiť sám so sebou ja viem je to kravina ale aspoň sa nebudeš musieť toľko spoliehať na druhých a skus aspoň nesedieť doma aspoň nebudeš mať pocit že sedíš doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(asi záleží od oboru...)