Nemáte pocit, že v poslednej dobe narástol počet akože Fitness trénerov?
Nemáte pocit, že v poslednej dobe narástol počet akože Fitness trénerov a odoborníkov na výživu ? Alebo kadejaká pička, čo sa prestane fotiť doma o špinavé zkradlo a začne sa fotiť v posilke si založí na Fb fan stránku.
Viete, kadejaký kokot sa po roku
Ked rozmyslam tak ano je kopa pseudo trenerov atd. ale nejako ma to nesere ani sa s tym nezaoberam takze mi to je uplne jedno, nech si robia co chcu ja ich nevyhladavam a nikomu neodporucam. To mas ako fejsbukovych fotografov co su fotografmi len kvoli tomu ze si kupili novy fotak za 500e na vianoce. Neriesim to mam to pici usmejem sa idem dalej :letim:
ani nie trenerov alebo tych, co sa tomu venovuju profesionalne (ti zacali uz davno) ale skor tych kvazi sportovcom ala videli sme fitness account na instagrame, musim ist do posilky sa rychlo odfotit o zrkadlo a vlastne bol/a som tam tento mesiac len raz alebo dva a to staci, hlavne ze postnem tagy #fitnessmotivation atd... ako kolko ludi sportovalo, nez zacal tento osial? ti co sportovali predtym a nie su teraz znechuteni, tym gratulujem
súhlas... takto isto je to napríklad v dnešnej dobe aj s fotením.. nejaký debilko si kúpi zrkadlovku, odfotí pár kvetiniek, založí stránky XY Photography a je z neho fotograf...
či už s fotením alebo ako píšeš s fitness trénermi to už všetko záleží na ľudoch - či rozoznajú profesionála, ktorý sa tomu ozaj rozumie od nejakého amatéra, ktorý sa snaží priživiť na nevedomosti ľudí
@zdasati A inac, pokial sa clovek vyzna a je dobry je mi jedno ci sa tomu venuje pol roka, alebo 10 rokov, ci uz ide o fotenie, alebo cvicenie. Pravdaze ten, kto sa tomu venuje dlhsie, by mal mat viac skusenosti a mal by byt lepsi. Ja sa vacsinou zameriavam na uplnych zaciatocnikov, az mierne pokrocilych, ktorym moje rady a akusenosti bohate postacia. A ja som tento trend zachytil zhruba pred 2 rokmi, neviem ako vy, takze asi je to stale aktualna tema, potraviny a zle stravovacie navyky su stale horsie a preto myslim, ze to bude stale viac a viac v mode. Naucit sa zaklady zas take narocne neni, ale casto je dobry vysledok aj o detailoch.
vidim to...teraz sa kopa ludi tvari,ze ziju zdravo a pod...ale vsetci vieme, ze to nerobia kvoli zdraviu, ale kvoli tomu, aby si lahsie niekoho zbalili na sex
@echoechoecho pises to ako keby bolo tazke najst niekoho na sex. ked mas dost penazi mozes mat aj 150 kg a budes mat krasne chude zeny s postavou modelky.
omnoho tachsie ako sex je najst cloveka ktoremu na tebe zalezi.
@bloodypunk nie, nie. Konkrétne som ťa chytil za slovíčko. Je to ich zdravie, nie moje, keď sa prežierajú. Len ja mám na mysli, tích novoročných cvičiteľov a pod.
@sisi092 omg,rly? Nestoj si na kabli, ofc to bola vsetko ironia , s citanim a pisanim nemam ziadne probleny a pripadne preklepy su sposobene pisanim na rychlo cez mobil...
Podla mna v poslednej dobe sa rozsirili ludia, ktori musia riesit vsetko co podla ich mysle nezapada do sveta ako takeho a maju pocit, ze ak to urgentne nebudu riesit cez fora, zem sa kvoli tomu nezastavi.
Hej všimol som si a nevadí mi to.. keď som bol mladší a bol som trošku viac pri sebe tak som musel googliť jak blázon po kulturistických stránkach cviky a neviem čo ešte.. A teraz mi stačí na FaceBooku si nájsť nejaké stránky prípadne nejakej stránke pošlem správu a najde sa milý admin čo mi poradí.. Síce už dlhšie necvičím ale tak keď má niekto nadváhu tak to je výhodnejšie lebo sa ma s kým rýchlo poradiť a tak..
tak napríklad taký fitness tréning sa dostal už na nový level.. teraz ti stačí spraviť nejaký 20 hodinový kurz a si certifikovaným trénerom... proste lol..
No to ze sa ludia venuju viac sportovaniu je sice pekne ale narazit v posilke na niekoho kto len pred nedavnom docital knihu Ako spravne cvicit je skor na skodu a ostatným to len robi zle meno, nehovoriac o tom ze takuto posilku rozhodne neodporucim kamaratom.
ano je. Ono problem je, ze ten trenesky kurz je fakt sracka. AKoze je to hrozne trapne, mne to nedalo ale absolutne nic a ucilo sa tam vela picovin, co vobec nie su pravda a dali ho zrobit kazdemu, takze tak to funguje. Necudo, ze potom su treneri jak su a realne nevie nikto nic. A hlavne nik si neda povedat.
Tak prisla nova moda a kazdy chce zit zdravo a ludia v tom vidia pracovnu moznost rychleho zarobku... Ukazes papier ze si trener povies par pakovin a vypytas si peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
či už s fotením alebo ako píšeš s fitness trénermi to už všetko záleží na ľudoch - či rozoznajú profesionála, ktorý sa tomu ozaj rozumie od nejakého amatéra, ktorý sa snaží priživiť na nevedomosti ľudí
@0 A keby sa radšej prežierali vo fastfoodoch a nešportovali, tak by to bolo lepšie?
omnoho tachsie ako sex je najst cloveka ktoremu na tebe zalezi.