Pokiaľ by iba konštatoval moju skutočnú úroveň v tom predmete, tak by som sa na to iba naučil tak dobre, ako by som dokázal.
Pokiaľ by to vyzeralo, že chce dať niečo nekonečne zákerné, tak v podstate to isté, iba by som podľa pocitu na konci testu prihodil nejaký provokačný úškrn
Pokiaľ by bol na mňa zasadnutý a naznačoval by, že to nespravím, ani keby som to mal na 110% správne... Tak by som sa na to znovu len naučil, a ak by som to nespravil, tak by som si ten test vypýtal, porovnal s ľuďmi, ktorí to spravili a v prípade nezrovnalostí to riešil všetkými dostupnými prostriedkami, kľudne aj súdnou cestou, lebo takí nespravodliví ľudia nemajú čo vo vzdelávacom procese čo robiť.
Vstal by som, rychlou chodzou by som si to namieril rovno k nemu, zastavil sa jeden milimeter pred jeho tvarou, prizmuril oci, 30 sekund nanho pozeral....a potom by som si znovu sadol.
Z vysoka jebala na neho. Je to o mojich schopnostiach a sebadovere nech tvrdi co chce. Aj v pripade ze tym chce povedat ze on ovplyvni negativne moje vysledky... no co, co s tym asi urobim? trapit sa s tym ale rozhodne nebudem.
To nieje keby ale mne (vlastne všetkým) to aj povedal a na niekoľkých skúškach. Povedal: Vy to ajtak nebudete vedieť. Ja viem že od vás chcem veľa. Otázky sa budú týkať tohto konkrétneho predmetu. Kto to chce vzdať a to vám aj odporúčam nech napíše na papier vzdávam sa a odovzdá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
asi by som mu ukazala, ze na to mam
aj keď, možno je to nejaká psychologická metóda učiteľa, lebo vie, že keď mi to povie, tak mu budem chcieť dokázať opak.
ale aj tak by som.
Pokiaľ by iba konštatoval moju skutočnú úroveň v tom predmete, tak by som sa na to iba naučil tak dobre, ako by som dokázal.
Pokiaľ by to vyzeralo, že chce dať niečo nekonečne zákerné, tak v podstate to isté, iba by som podľa pocitu na konci testu prihodil nejaký provokačný úškrn
Pokiaľ by bol na mňa zasadnutý a naznačoval by, že to nespravím, ani keby som to mal na 110% správne... Tak by som sa na to znovu len naučil, a ak by som to nespravil, tak by som si ten test vypýtal, porovnal s ľuďmi, ktorí to spravili a v prípade nezrovnalostí to riešil všetkými dostupnými prostriedkami, kľudne aj súdnou cestou, lebo takí nespravodliví ľudia nemajú čo vo vzdelávacom procese čo robiť.
až keď sa to pýtaš kvôli niečomu konkrétnemu, tak želám veľa zdaru .. ak len tak vo všeobecnosti, tak nič no