@marleymt Este skor, nez budes slavny a strasne bohaty (ovsem, pokial nebudu lenivci lenivi si Tvoj produkt objednat) mi mozes zaslat skusobne vzorky? Dobrovolne sa podrobim do role testovacej mysi v zaujme vedy a ludstva ! Samozrejme zadarmo
Nie, neznie to dobre. Z týchto umelých a doslovných prekladov je mi až zle Strašne to trhá uši, oči, všetko. Oveľa lepšie by to znelo ako "médicament pour la paresse"
A k téme, @donatela201 to dobre povedala. Proste to všetko je v tebe, ty musíš mať to odhodlanie, ty sa musíš donútiť premôcť tú lenivosť. Žiaden "la médecine" ti nepomôže. A to viem o čom hovorím, aj mne by sa obč...dosť často zišiel. Ale smola, no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale čo ja ho nechcem, ja chcem byť lenivý !
A k téme, @donatela201 to dobre povedala. Proste to všetko je v tebe, ty musíš mať to odhodlanie, ty sa musíš donútiť premôcť tú lenivosť. Žiaden "la médecine" ti nepomôže. A to viem o čom hovorím, aj mne by sa obč...dosť často zišiel. Ale smola, no.