Ahojte, máme napísať 2 slohy v nemčine... z nemčiny som magor, ten prvý už horko- ťažko mám, ale ten druhý má byť v minulom čase a ešte dlhší Má názov- môj najhorší deň... prosím vás, kto vie dobre po nemecky, nemôžete mi tu napísať zopár viet alebo ta
toto som mal tiež ako záverečnú úlohu keď mi to rozhodovalo medzi 2-3 z nemčiny tento polrok =D
len som mal písať v minulom čase o vianociach cca 150 slov
no môžem ti poradiť že mi dosť pomohlo oskole.sk od orange-u tá stránka , pretože tam nájdeš všetko , skloňovanie , vedľajšie vety atď... a potom už len z toho poskladáš vetu
Hm no ja nwm moc tam toto nie je.... Ale tak aspoň mi to tam povysvetľovali, ale keby ste ešte niekto mali niečo lepšie (najlepšie kebyže celý sloh, haha!), tak to sem makajte dať
Tak ako... na písomky sa naučiť viem Ale väčšinou je to tým, že učka ma nemá rada a pri odpovediach mi dáva 2 stále aj keď je to na 1 Ale hej- ja si netrúfam povedať, že viem NJ Mňa to nebaví (to asi nikoho) a viem len základ- to, čo vedieť mám...
neviem ci mi to odoslalo alebo nie, nie ze tu toho potom zas vyskoci stotisic ale ze mna nemcina baviiii len vymyslat neviem co by som ti vymyslela, ak mas konkretne vety mozes mi ich poslat TSkou a skusim prelozit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
len som mal písať v minulom čase o vianociach cca 150 slov
no môžem ti poradiť že mi dosť pomohlo oskole.sk od orange-u tá stránka , pretože tam nájdeš všetko , skloňovanie , vedľajšie vety atď... a potom už len z toho poskladáš vetu
píšeš, že si z nemčiny magor a máš medzi 1-2 hej? O.o