nutne sa potrebujem zlepšiť v nemčine a hľadám po nete nejaké texty, kt. budem si budem môcť vytlačiť, čítať a prekladať, ale nič som nenašla, ak niečo také poznáte, bola by som vám veľmi vďačná. Pomohli by aj stránky s dobrými cvičeniami, testam
ved hocico. rozpravky, clanky... najlepsie o tom, co ta zaujima, ja som sa takto ucila po polsky.
a stranok na vyucbu nemciny je urcite kopec, staci hodit do googlu.
naco ten google vlastne je, ked ho ludia nevedia pouzivat?
Ja mám takú učiteľku že jej nevadí ani keď opisujeme. Seriously som odpisoval z učebnice a vôbec jej to nevadilo, povedala že sa tak aspoň naučím nemčinu... a teraz po roku viem kkt
mas 16r tak ak mas na skole nemcinu verim, ze sa to dkoazes vpohode za ten cas co tam budes naucit. Hlavne sa nauc gramatiku tj sklonovanie, nepravidelne slovesa, predlozky s 4 s3 padom s4aj3 padom, predlozkove vazby atd. Tiez vety suvetia spoijky ake su atd. Sak hovorim ak mas na strednej nemcinu a budes sa to ucit tak sa to naucis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a stranok na vyucbu nemciny je urcite kopec, staci hodit do googlu.
naco ten google vlastne je, ked ho ludia nevedia pouzivat?
a tu mas aj testy:
» www.nemecky.net/...
» www.nemcina-zdarma.cz/gramatika...