co ja viem.. to je len moj osobny nazor asi bude vela ludi nesuhlasit.. ale nemecke auta mi pridu co sa tyka dizajnu take sterilne. az tak sa mi nepacia s vynimkou mercedesu asi.. co sa tyka kvality tak je kvalita asi porovnatelna, v niektorych pripadoch mozno japonci vedu a co sa tyka ceny, nemecka auta su daleko drahsie.. cize price/value jednoznacne vyhravaju japonci.. a ak by som si ja osobne mal kupovat nove auto, tak by to bol japonec..
Skúsenosti mám prevažne dobré aj s Nemeckými aj s Japonskými automobilkami. Povedal by som, že najlepšie ak si to chceme rozdeliť na autá podľa krajiny pôvodu ich výrobcu.
Výhody Nemecka vidím hlavne v prestíži ich automobiliek. Vlastniť Nemecké (prémiové) auto je vec statusu bez rozdielu asi na celom svete. Technologicky sú medzi svetovou špičkou.
Voľba môjho srdca ale určite patrí Japoncom. Mohol by som vyzdvihnúť kvalitu, ale to sa rozhodne v súčasnosti netýka všetkých Japonských výrobcov a konkretizovať tu nejdem keďže je to zovšeobecnené na Japonsko a Nemecko. Všeobecne ale vyzdvihnem vznikajúcu Japonsku overstyle dizajnovú tradíciu, pri ktorej z môjho pohľadu vyzerajú nemecké autá jednoducho fádne a nezaujímavo.
Za mňa rozhodne Japonsko. Zo subjektívneho uhla pohľadu.
Ešte by som dodal, že na stane Nemecka už takmer absentujú cenovo dostupné ŠOFÉRSKE autá a ponúkajú sa takmer výlučne ľudové vozítka, alebo snobské suchárske vozítka.
Ja som audinár a budem ním ešte dlhooo. mám rada ich dizajn, značku som zvyknutá na "ovládanie" nepresedlala by som na japonca ani čoby mi ho zadarmo dali
zalezi jake, typicke auta v japonsku su krpate krabicky na koleckach kei cars a to ma otrasne designy, najnovsia generacia priusu je tiez jak z inej planety. A skopcaci vyrabaju hlavne luxusne teda tymi su znami. Zatialco japoncici vyrabaju hlavne co si moze dovolit bezny clovek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Výhody Nemecka vidím hlavne v prestíži ich automobiliek. Vlastniť Nemecké (prémiové) auto je vec statusu bez rozdielu asi na celom svete. Technologicky sú medzi svetovou špičkou.
Voľba môjho srdca ale určite patrí Japoncom. Mohol by som vyzdvihnúť kvalitu, ale to sa rozhodne v súčasnosti netýka všetkých Japonských výrobcov a konkretizovať tu nejdem keďže je to zovšeobecnené na Japonsko a Nemecko. Všeobecne ale vyzdvihnem vznikajúcu Japonsku overstyle dizajnovú tradíciu, pri ktorej z môjho pohľadu vyzerajú nemecké autá jednoducho fádne a nezaujímavo.
Za mňa rozhodne Japonsko. Zo subjektívneho uhla pohľadu.