Boli ste niekto? Poznáte ju už naspamäť... dnes sme tam boli, asi 20 minút... v tom začal riadny rachot ako keby niečo padalo, ak viete, tka hovorte kam je najlepšie zájsť alebo pod.
už sa tam dá dostať? O.o ale je pravda, že som tam od januára nebola....
Ale fest dobre ju zabarikádovali, musím ísť vyskúšať znova
(a tie zvuky, to mohli byť len ďalší ľudia v tom lepšom prípade. V tom horšom sa už rozpadáva )
To nemáš tak, že kam najlepšie zájsť, šak preskúmavaj ty, uvidíš čo bude najzaujímavejšie pre teba (ja som posratá, ja mám najradšej sa rozvaliť na streche a pozerať sa na Bratislavu)
@valkyra5 To naozaj? Mne hovoria ľudia, že je tam SBSkár so psom, ale on to má u riti. Ale boli sme tam asi 20 min a nič, len sme otvorili jedny dvere ktoré strašne zarachli a zrazu začalo niečo strašne trieskať. Tak sme šli radšej von, ale ten vstup tam je aj dnes, som pozeral máš celé prejdené, aj mínusové poschodia? Nie sú tam diery?
@levis Nonstop SBS v objekte nie je (i keď áno samozrejme trápne výstražné papieriky vnútri vylepené, ktorú túto informáciu hlásajú, nájde človek raz dva), ale ako hovorím je to veľmi často kontrolované a okamžite ako vznikne nový vstup tak sa o neho rýchlo postarajú. Strávila som tam x krát x hodín a mám to dosť pochodené, takže aj komplet podzemie... Je tam prievan takže buď to bola príčina buchotu, alebo ďalší ľudia či dokonca SBS/investor/pamiatkári na prehliadke objektu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale fest dobre ju zabarikádovali, musím ísť vyskúšať znova
(a tie zvuky, to mohli byť len ďalší ľudia v tom lepšom prípade. V tom horšom sa už rozpadáva )
To nemáš tak, že kam najlepšie zájsť, šak preskúmavaj ty, uvidíš čo bude najzaujímavejšie pre teba (ja som posratá, ja mám najradšej sa rozvaliť na streche a pozerať sa na Bratislavu)