ako ja vcera.!!!!debil debilny som niekedy a hlavna vec,ze si uvedomujem aj mozne nasledky ,ale ta co uz...achhh..nevadi...co sa tyka ci na coveka alebo hocico ak idem robit.....
Myslim, ze toto forum bolo naschval urobene tak aby ludia nechapali. Cisty plan. Najprv nech sa kazdy vypytuje, ze o com to vlastne bolo a potom nam to prezradi a budeme moct prispievat svojimi reakciami na temu. Uplne ocividna snaha nieco dokazat....trapne
kosmlikove...ved o to ide ze hovno som tym dosiahla..a vy co nechapete..nevadi...snad ma dakto pochopi..nebudem to rozoberat..taka haluzna tema ma napadla co ma zmysel...ak dakto pochopi nech napise DDuz sa vsetci obuvate do mna jaj slovensko
@89 vobec ma nezaujima zlaty moj ci by mi dakto tu diskutoval abo ne....mala som ine stavy ked som to zakladala ta asi tak...a jediny trapny si tu ty pre mna
spamataj sa hlupana, viac sa s tebou nebudem bavit, najprv sa pozri jake kokotske forum si zalozila a potom sa mozme porozpravat o tom, ze kto je trapny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Z čoho vlastne??
Aha! resne z toho