Neviem prečo ale stale keď si to prečítam ta plačem od smiechu
Dievčatko sedí pred stenou, ktorá je celá od krvi. Zisťuje, že má zlomený nos, vybité zuby, krvavú tvár a takto si vraví:
- Ej bisťu, ale som si kýchla!
Idú dvaja starčekovia po ceste a naraz okolo nich prejde na motorke bezhlavý muž... Idú ďalej a opäť okolo nich prejde na motorke bezhlavý chlap na motorke... Keď sa to opakuje už po piaty krát, ten jeden starček hovorí tomu druhému:
- Počúvaj, Jožo, nechceš si tú kosu dať na druhé plece?
Pán nervózne otvorí dvere, lebo niekto zvoní. Vykukne a pozrie, skloní hlavu a tam... malá smrtka. Tá vraví:
- Prišla som si po Vášho papagája.
Pán sa na ňu pozrie, urobí grimasu a zabuchne dvere. O pol hodinu znovu niekto zvoní. Muž opäť nervózne otvorí. Pred dverami stojí malá smrtka a veľká smrtka. A malá smrtka hovorí:
- To je on.
A to naj na koniec:
Poslanec, ktorý opitý na priechode pre chodcov zrazil dvoch ľudí, sa na súde cez prestávku pýta sudcu, aký verdikt môže očakávať. Sudca odpovedá:
- No, ten, čo vám hlavou rozbil predné sklo, dostane päť rokov za vlámanie do auta a ten druhý, ktorého náraz odhodil na 15 metrov, dostane osem rokov za útek z miesta činu.
aano je to stiahnute ride babka do kostola a v kostole si spomenula, ze zabudla vypnut sporak a zacala sa modlit anjelicku moj straznicku opatruj moju dvojplatnicku a vypni ju zo sestky na jednicku.
Kameňák:
...pred písaním závetu dajú babke zjesť mak. Tá spokojne žuje a žuje... Po chvíli sa jej právnik pýta "tak komu dáme ten majetok" vtom sa babka začne dusiť tým makom a kričí "Makduší, Makduší" a právnik celý majetok dá Magde
nahodou som sa zasmiala ale suhlasim s @pawlo -m najlepšie je vtipy počúvať od niekoho kto to vie alebo si ich prečítať a niekoho iného zabávať aj to ma baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- Počúvaj, Jožo, nechceš si tú kosu dať na druhé plece?
Pán nervózne otvorí dvere, lebo niekto zvoní. Vykukne a pozrie, skloní hlavu a tam... malá smrtka. Tá vraví:
- Prišla som si po Vášho papagája.
Pán sa na ňu pozrie, urobí grimasu a zabuchne dvere. O pol hodinu znovu niekto zvoní. Muž opäť nervózne otvorí. Pred dverami stojí malá smrtka a veľká smrtka. A malá smrtka hovorí:
- To je on.
A to naj na koniec:
Poslanec, ktorý opitý na priechode pre chodcov zrazil dvoch ľudí, sa na súde cez prestávku pýta sudcu, aký verdikt môže očakávať. Sudca odpovedá:
- No, ten, čo vám hlavou rozbil predné sklo, dostane päť rokov za vlámanie do auta a ten druhý, ktorého náraz odhodil na 15 metrov, dostane osem rokov za útek z miesta činu.
Vtedy je dovolené aj cvrknúť si od smiechu
...pred písaním závetu dajú babke zjesť mak. Tá spokojne žuje a žuje... Po chvíli sa jej právnik pýta "tak komu dáme ten majetok" vtom sa babka začne dusiť tým makom a kričí "Makduší, Makduší" a právnik celý majetok dá Magde