caute...,oj problem je asi v tom, ze uz neviem, ako dalej s mojim chalanom....kazdy vravi, ze ma moc lubi, ale on sa tak absolutne nechova...a vcera padla posledna kvapka mojej trpezlivosti...predtym som bola ja ta, kt. mu hovorila o chalanoch, ale s toho
Ak chces aby Ta milovali neukazuj im svoju privelku lasku,,nedaj si zo sebou zametat ale ani nerob nic napriek,,a ked Ti tvoj priatel robi napriek tak Ta asi nelubio a potom Ti nestoji za to aby si ho lubila ty,,ale s toho co si napisala tazko povedat...
aha...diky....mno zas niektori hovoria, ze ked ti toto chalan robi , tak to je preto, lebo ti to chce oplatit...lebo ziarli...chapes co myslim....prste mu vadi to o chalanoch a chce mi ukazat ze je to neprijemne
Kamoska, stale neviem, o co ide. Ty mu ako rozpravas o inych chalanoch? A co take? To by ani mne nebolo prijemne. Ako urcite mas pravo sa stretavat s inymi chalanmi, ale musis mu dat jasne najavo, ze su to len priatelia a ze on je pre tebe ten najdolezitejsi. Urcite by tvoji priatelia nemali byt hlavnou temou rozhovoru. Ja by som tiez ziarlil. Na druhej strane, ak ta aj on lubi, tak si o tom s tebou otvorene pohovori a nezacne ti to oplacat. V laske "oko za oko, zub za zub" neplati...
hľa, rada nad zlato.nezáleží kto to vraví.premýšľaj nad touto jednoduchou vecou- choď za ním a z očí do očí sa ho spýtaj, či to ešte niekedy spraví napriek tomu, že ty to už nespravíš.a musí ti odpovedať a nevyhýbať sa odpovedi ako politik.keď neodpovie alebo povie že to spraví, neľúbi ťa a túži ti ubližovať.vtedy si ho nezaslúžiš a bude nutné sa ho vzdať.A keď vravíš, že ho ľúbiš, tak k sebe určite nemáš úctu, k svojej bytosti.prečo?lebo si necháš ubližovať.a vieš, že je to pravda.niet pochybností.veľa šťastia, aby si on uvedomil, kto si.
ked sa mam vyjadrit,tak si ta nezasluzi.Preco sa mas ty trapit a on sa bude smiat.Mozno ho nelubis ale len si to nahovaras.Neviem ako dlho si s nim no mozno je to iba zo zvyku.No jedno je iste ze sa musis zamysliet ci sa pri nom viac trapis alebo smejes a potom sa rozhodnut ako to citis TY a len TY.Rozhodni sa na zaklade seba a len seba.
dakujem moc...ale ja neviem...ked som s nim bola prvy mesiac a pol, bolo nam uplne uzasne....no mne...mozno nemu nie, lebo som mu robila obcas nervy tym, ze som zatrusila poznamku ohladne chalanov...ale ked jeho to prestalo s nimi bavit tak sa jednoducho uplne zmenil a robil mi to naschval...ale boli to...moc...a teraz posledne 2 tyzdne sme sa kvoli tomu iba hadali...ja nepochybujem o tom, ze ma lubil...a asi aj lubi...ale mate pravdu, on si to zkazil...keby vedel odhadnut hranice a uz dalej nepokracoval s tym oplacanim, mohlo to byt v pohode...teraz sa neviem rozhodnut...
preco si komplikujete zivot? ak ziarli je to len preto ze ti neveri inak by mu to nemalo preco vadit! (smutny tvoja rada nestala ani za korunu) vztah by ta niako nemal takto obmedzovat proste nema dovod ziarlit na nikoho lebo ho velmi lubis a nikdy by si ho nepodviedla presdvez ho o tom dalej rataj so zlomyselnimi kamoskami lebo tie casto naoohovaraju kamosi poklebetia nainfikuju ho ze ona bola vetdy tedy s tym a tym... ludia si taki budu aj chalani ktori ta budu zvadzat ale ono je to len o viere v toho druheho lubite sa tak nie je co riesit a koniec koncou preco by si mala chciet sekanu ked mas doma biftek?
Typek, mne nezáleží na tom či stojí moja rada za korunu ale ci stojí za to, aby sa Kamoska rozhodla.a ja verím, ze sa rozhodne podla svojho svedomia.ona to dokáže napriek tomu, ze ho ľúbi.mám spolužiačku ktorá niekoho ľúbila ale keďže on na ňu začal trochu kašlať a nebol k nej úplne úprimný, tak sa ho ona vzdala.a teraz je zasnúbená s človekom ktorý ju naozaj robí šťastnou.neboj sa, ten pravý sa určite objaví.držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Tak prajem vela stastia