Poprípade môžete napísať, ktorá je podľa vás najkrajšia.
Ale ja túto počúvam už 3 deň a stále dokola. A dokola.
Asi ju zaspievam otcovi na narodeniny, aj keď ťažko povedať, či sa mu bude páčiť výber
kvôli červenému teroru trpeli moji predkovia, moju babku vyhodili zo školstva len kvôli tomu, že chodila do kostola...
ta komunisticka doba doba sa vracia, birdz je toho príkladom, Slovo Božie je mazané a všetko kresťanské kruto potierane imperátormi tohto portalu.......
nie je zlá, ale príde mi príliš expresívna, proste taká keď sa v noci opijete a spievate si ju.
za to nemecká hymna, tej dávam klobúk dole. Deutschland Über Alles mi príde jedna z tých, kde by som sa ako príslušníčka národa cítila veľmi hrdá na tak krásnu hymnu.
a ešte maďarská hymna je veľmi pekná, síce ten vysoký tón tam niekde pri "nyujts feléjE" a "bAl sors" a ešte niekde nedám, je to naozaj husacio-kožo-robivá hymna ♪
a slovenskú "Natatrósa" neviem veľmi posúdiť, keďže ju odmala vnímam ako tradíciu, resp. niečo také neutrálne že sa nad tým už neviem zamýšľať :ehm:
@zajkousko Hmmm,,všade kde su ludia su aj chyby a preto ma každy štat svoje dobre aj "zle" zastupenie v historii, ale o tom nie je tato anketa, je o Ruskej hymne ktora je (aspon pre mna) velmi fasicnujuca no a prepac ak ta to nejakym sposobom urazilo...
@obliviate no konkretne ten link čo si poslala som ešte nikdy nepočula, tak dik za inšpiraciu ... . a ano, ešte stale je to ich narodna hymna a hadam ju ani neplanuju zmenit
@zajkousko celkovo, v celom svete sa zabíja kvoli nejakému imaginárnemu stvoreniu ktoré je výplod fantázie
Nemám nič proti tomu keď niekto verí v boha, ale nech ma s tým neopťažuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
na toto rodicia nadavali, ze je to parodia na rusku hymnu a ked som ju teraz pocuvala, tak mi to pripomenulo, ze sa to vazne podoba
Ale ja túto počúvam už 3 deň a stále dokola. A dokola.
Asi ju zaspievam otcovi na narodeniny, aj keď ťažko povedať, či sa mu bude páčiť výber
Ale melódia celkom fajn.
ta komunisticka doba doba sa vracia, birdz je toho príkladom, Slovo Božie je mazané a všetko kresťanské kruto potierane imperátormi tohto portalu.......
za to nemecká hymna, tej dávam klobúk dole. Deutschland Über Alles mi príde jedna z tých, kde by som sa ako príslušníčka národa cítila veľmi hrdá na tak krásnu hymnu.
a ešte maďarská hymna je veľmi pekná, síce ten vysoký tón tam niekde pri "nyujts feléjE" a "bAl sors" a ešte niekde nedám, je to naozaj husacio-kožo-robivá hymna ♪
a slovenskú "Natatrósa" neviem veľmi posúdiť, keďže ju odmala vnímam ako tradíciu, resp. niečo také neutrálne že sa nad tým už neviem zamýšľať :ehm:
taká hrdinská alebo akoby som to opísala, velmi velkolepá
ináč rusi majú ešte stále túto sovietsku, nezmenili ju?
poznáš moscow nights? tiež krásna
alebo katushu , tú tiež zbožnujem
a ktoré náboženstvo myslíš?
keby sa podľa tej hymny aj správal Putin, potom by to bolo úplne ináč....
a nie, nehnevám sa....
Nemám nič proti tomu keď niekto verí v boha, ale nech ma s tým neopťažuje
tak druhý raz sa nenasieraj do mňa, ty si ma prvý napadol