Caute. Chcel by som sem obcas pridat nejaku tu fotku, ale neda sa, skusal som cez iphone a na PC explorer, opera a google chrome. Myslite ze existuje nejake riesenie ? Ak to cita kompetentny tak vopred dakujem za 'opravu'
@salora vyber si pohlavie v profile a nebudes oslovovany tym nespravnym. .... Nejde mi pridavat fotky, kliknem na fotku, uploaduje az je 100% ale ostane priehladna a naprida sa.
@salora ok... ano, vybral som aj typ aj album a to iste, nacita na 100% ale ostane priehladna a neprida sa, skusal som viacej prehliadacov, a aj cez mobil a to iste.
@salora ani ja nie, ale myslim ze chyba je interneho charakteru kedze mi to nejde pridat cez ziadny prehliadac ale ani na mobile (cez safari), niekomu tu asi z nejakeho dovodu vadim. ale dakujem ze si sa aspon snazil pomoct. ... asi si vytvorim novy nick. bude sa mi dat vytvorit druhy nick na to iste telefonne cislo co mam na tomto nicku ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov