no ak to je vazne problem, skus take osvedcene receptiky starych mam, mne to teda pomaha.
pusti si horucu vanu a pobudni v nej, to vie teda pekne utahat. potom skus banan alebo mlieko s medom ci grankom...ako mas rada...zapal si napr. vonnu sviecku s jemnou vonou, ubezpec sa, ze ti nic nezhori, pusti si relaxacnu hudbu a uz konecne spi! !!!
hmm.ludia, ja keby som mohol spat stále tak spím...cez vykendy brigadujem, cez tyzden mam treningy a 2x v tyzdni chodim zo školy o pol 6...fakt..toto nije problem
Spanok..mne sa to meni na obdobia..proste raz nezaspim celu noc..a inokedy zase zaspim vsade Momentalne mam nastastie to druhe obdobie..
A teraz k tej nespavosti..mne osobne pomaha citanie pred spanim..to ma unavi dostatocne..a este ked k tomu pridam teple mliecko z medom, potom spim jak babo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja tiez nemozem spat, ale to preto, lebo mam plnu hlavu picovin : disappointed:
pusti si horucu vanu a pobudni v nej, to vie teda pekne utahat. potom skus banan alebo mlieko s medom ci grankom...ako mas rada...zapal si napr. vonnu sviecku s jemnou vonou, ubezpec sa, ze ti nic nezhori, pusti si relaxacnu hudbu a uz konecne spi! !!!
Smutny
Tie tvoje poctivecke metody. To aby som vecer dobre zaspal tak sa musim narobit
Ako niekdo tu uz spomenul, daj si pivo a zaspis raz dva tri. Popripade pre nas skusenejsich 2 ci 3 piva
po nom spim ako babatko
A teraz k tej nespavosti..mne osobne pomaha citanie pred spanim..to ma unavi dostatocne..a este ked k tomu pridam teple mliecko z medom, potom spim jak babo.