Asi mam smolu alebo co, ale chodila som takmer 4 roky s jednym chalanom, ktoreho som fakt lubila a stale ho mozno lubim, ale on je ku mne chladny, uz ma ani nepozna, ako je to mozne - zo dna na den sa zmenit o 180 stupnov? Viem, ze uz o tomto bolo popisan
predovsetkym sa snaz urobit hrubu ciaru za tym, zacinas nanovo, aj ked sa ti to nepaci. najdi si nejaku zalubu alebo nieco, kedy nebudes mat cas nanho mysliet, casom ta to prejde ... lebo ak mas vela casu a ty si nanho doteraz myslela kazdy den, tak je to uz len zvyk. poupratuj, chod na korcule, chod sa kupat. prepis si jeho meno v mobile, pretoze vzdy ti prejdu zimomriavky po chrbte a smutok po dusi, ked pojdes cez jeho meno ...
ako sa odlubit, co robit, aby som mu nechcela zavolat, poslat mail.. // v tom ti nikto neporadí, to sa nedá len tak, musíš sama chcieť . Viem, že každý neznáša vetu "treba nato čas", ale je to pravda, časom to prejde .
najdi si niekoho..klin sa klinom vybija... alebo chodievaj s kamaratmi von casto..to ti pomoze zabudnut...a ci sa clovek moze zo dna na den zmenit o 180° ?? ver mi, ze moze...ale s tym uz nic nenarobis..tak chod , zi a zabavaj sa...
Hovorí sa, že človek potrebuje iba 1 minútu, aby zistil, že mu je ktosi sympatický. Ďalšia hodina mu stačí na to, aby sa rozhodol, či chce človeka lepšie spoznať. 1 deň mu postačí na to, aby dotyčného začal milovať. Celý život však potrebuje na to, aby sa so stratou takejto osoby vyrovnal......aj ja som si tým prešla...
najdi si nejaku zabavku nepis s nim nekomunikuj nijak sa s nim nespajaj a ani sa nepokusaj o kontakt s nim.. proste si ho co najmenej pripominaj.. a tak zabudnes.. snad.. hlavne si najdi nejaku inu zabavu ako mysliet naneho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ludia sa proste menia, asi ma nejaku jebacku..
"Viem, ze uz o tomto bolo popisane isto vela"
mas pravdu bolo tu o tom az az, tak preco zakladat sto krat tu istu picovinu?
A nakoniec preco sa lutujes? To ti nanho vobec nepomoze zabudnut..