na výzore nezáleží ale na váhu by si každý mal dávať pozor ak je príliš tučný alebo chudý. môžu z toho vznikať komplexy ale hlavne choroby. ale podľa mňa je vždy lepšie byť trochu pri sebe ako byť anorektička. ale tučnejší ľudia si myslím že nemajú komplexy ale myslím že im to dáva nádej že oj oni sa niekomu páčia.
pocujes tu vetu nejak casto? to je divne. ja som to uz pekne dlho nepocula niekoho povedat. ............. asi preto, ze ludia okolo mna maju ine problemy, nez riesenie takych blbosti.
podľa mňa práveže plno ľudí....že ...joj, mne nezáleží na výzore, ja chcem milú , múdru a táák´´ a prd!!!! lebo furt radšej si vyberu ceckatú vychudnutú...taže tak
ja ten výzor ani tak neriešíim, lebo mne sa páči takmer každý ....čo už
keď niekto povie, že mu "záleží na váhe a výzore" to automaticky neznamená, že všetci majú radi štíhle dievčatá, alebo automaticky tučné dievčatá.. každý ma predsa iný vkus a 60kilové dievčatá, možu vyzerať úplne rozdielne...
ale na druhej strane úplne rozumiem tomu, že ešte nemáš rozum..ono to časom príde ;ä
Možno niektorý hej ale poznám X žien ktoré sú síce pri sebe ale sú krajšie ako tie chudé mažoretky kde 90% jej váhy tvorí kabelka, štekle, makeup a prirodzená krása niekde pod tým. Tak či tak na váhe a výzore nebude záležať keď budeme mať všetci o 40-50 rokov viac a budeme šťastný že ráno ešte otvoríme oči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
je to nehovorím .DD ...a kolektív len veľmi ťažko zmením..aj ked by som aj chcela (Ach)...
A čo sa týka výzoru..Niekedy na ňom záleží,ale nie je to to najdôležitejšie.
tak mi nedá, aby som sa nezaoberala teraz touto:
ak na výzore záleží, ako si slepec vyberá partnera? obchytkávaním?
ja ten výzor ani tak neriešíim, lebo mne sa páči takmer každý ....čo už
ale na druhej strane úplne rozumiem tomu, že ešte nemáš rozum..ono to časom príde ;ä