ahoj 26. robím talentovky na pedagogickú str. školu a jedna z 'úloh' je predviesť choreografiu. Lenže ja drevo žiadnu nemám
Nemáte niekto prosím video na nejakú nenáročnú choreografiu, ktorú si môžem ľahko zapamätať? Prosím prosím prosím
Na pedagogicku tanec??? to v akom meste? Vacsinou su talentovky len z tv vv hv a sj
Ale ine som chcela ...tiez si teraz zostavujem choreografiu na talentovky- uz mam asi polovicu- a nechcem mat nic tazke, tak ak chces ti to mozem potom poslat... len neviem, ked moc netancujes, ci pochopis tie pojmy, ked ti tam napisem napr. Demi plie a pod.
@BooNens hh ja som tiez robila talentovky na pedagogicku. vedela som o tej choreografii,ale som si ju nepripravila,vzhladom na to ze som na pohybove aktivity antitalent. tak som tam isla s tym ze poviem ze nic nemam, oni mi strhnu par bodov a hotovo.
ibaze sa tak nestalo, povedali ze musim nieco predviest inak mmi za celu telesnu daju 0 bodov. tak som improvizovala-urobila som jeden kotrmelec dopredu,stojku na rukach,chcela som urobit kotrmelec do zadu (vyslo az na 2 pokus ) a spavila som sviecku. viem ze to bolo hrozne chabe ale vzali ma. ktovie, ak si nic nenajdes moze pomoct aj takychto par obycajnych cvikov z telesnej ked uz nie tanec
Chodila som na tú školu. Myslím, že im bude stačiť hocičo, čo prevedieš. Nerobia okolo talentoviek nejakú extra vedu.
Vážne tam chceš ísť? Rozmysli si to ešte radšej.
@deravyvlas a čo hovoríš na tú školu? ja som si písala aj gymnázium a veterinu, ale ak ma nezoberú na gympel si musím vybrať medzi tými dvoma ak tie talentovky spravím, samozrejme
Čo hovorím? Väčšiu chybu som asi v živote neurobila. Akože je tam fajn, niektorí učitelia sú ale dosť mimo. Telocvikári sú super, talentoviek sa fakt nemusíš báť. Ak máš nejaké otázky, napíš mi TS.
@boonens uprimne,ani ja som nespravila vazne, to bola len taka napodobenina (nikdy predtym som stojku na rukach nerobila, skoro ma tam na chrbat zvalilo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ine som chcela ...tiez si teraz zostavujem choreografiu na talentovky- uz mam asi polovicu- a nechcem mat nic tazke, tak ak chces ti to mozem potom poslat... len neviem, ked moc netancujes, ci pochopis tie pojmy, ked ti tam napisem napr. Demi plie a pod.
ibaze sa tak nestalo, povedali ze musim nieco predviest inak mmi za celu telesnu daju 0 bodov. tak som improvizovala-urobila som jeden kotrmelec dopredu,stojku na rukach,chcela som urobit kotrmelec do zadu (vyslo az na 2 pokus ) a spavila som sviecku. viem ze to bolo hrozne chabe ale vzali ma. ktovie, ak si nic nenajdes moze pomoct aj takychto par obycajnych cvikov z telesnej ked uz nie tanec
Vážne tam chceš ísť? Rozmysli si to ešte radšej.