ja som sa rozhodla, že už nebudem používať slovíčko "nenávidím", tak teda neobľubujem hmyz (sú druhy, ktoré sú prežiteľné, ale také pavúky mi robia doteraz veľký problém
telenovelami nepohŕdnem, sú to moje obľúbené humoristické relácie a z daného vymenovaného ešte nemám moc v láske lúčenie akéhokoľvek druhu
Balony, ale nie tie malé pre deti, ale normálne veľké balony v ktorých lietajú ľudia, mám z nich panický strach.
Potom mám obrovskú fobiu zo zvierat ktoré lietajú, keď sú pár metrov odo mňa tak mi to nevadí, ale bojím sa všetkého čo lieta a je odo mňa na menej ako meter-dva.
Je jedno či je to holub, včela, motýl etc.
Minule mi v noci do izby vlietol netopier, skoro som sa posral a dva dni som nespal som spal pod paplonom.
Náhodou, telenovely vôbec nie sú zlé, je to krásny odraz latinskoamerickej spoločnosti, vidíš tam veľa vecí z ich kultúry, ich zvyky, ich spôsob života. Jasné, že nám pripadajú také scénky dosť divné, ale u nich je to bežná realita, to správanie, gestá, to nie je len herectvo.
Okrem toho, myslím, že veľa ľudí, čo opovrhuje telenovelami, ich aspoň raz v živote pozerávalo, prípadne pozeráva dodnes :p
Je toho viac ale kedže mam arachnofobiu tak to budu tie pavuky tie naražaju na tu taku psychicku stránku No tie hádky a lučenia na tu citovu a to bolí viac než tie pavúky teda aspon pre mňa je to také ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A spomenula by som si na viac vecí
Telenovely
Lúčenie s niekým super (resp. s niečím)
Komáre
...
telenovelami nepohŕdnem, sú to moje obľúbené humoristické relácie a z daného vymenovaného ešte nemám moc v láske lúčenie akéhokoľvek druhu
Potom mám obrovskú fobiu zo zvierat ktoré lietajú, keď sú pár metrov odo mňa tak mi to nevadí, ale bojím sa všetkého čo lieta a je odo mňa na menej ako meter-dva.
Je jedno či je to holub, včela, motýl etc.
Minule mi v noci do izby vlietol netopier, skoro som sa posral a dva dni som nespal som spal pod paplonom.
Okrem toho, myslím, že veľa ľudí, čo opovrhuje telenovelami, ich aspoň raz v živote pozerávalo, prípadne pozeráva dodnes :p
A k téme - neznášam pavúky!!!!!!!!!