Mám chlapca, ktorý sa neholí a keď som mu povedala, že chlpy nenávidím, odvetil čosi ako: budem vyzerař ako buzerant! Ako ho prehovoriř? A- chalani, naozaj ste tohto názoru?
ma pravdu pod pazuchami by malo byt vsetko vyholene jednak z hygienickych ale aj estetickych dovodov a v rozkroku by to malo byt aspon upravene ale inde chlpy musia byt potom by sme fakt boli buzeranti
aspoň ťa v zime zahreje ... chlap má byť chlpatý ... ak by po mne niekto chcel aby som si oholil nohy a ruky čakaj rovnakú odpoveď a pokiaľ má hruď ako Doktor Exitus (všetci vieme koľko mal žien) tak až vtedy by som to riešil inak ak má chĺpky ako broskyňa tak its All Right !
ty si vadna alebo lesba alebo co? jak ti mozu vadit chlpy na hrudi sak to je prirodzene na chlapovi....neznasam zeny co neznasaju chlpy,holit sa je otrava a picha to a neviem co este
@nikol545 mne sa napríklad osobne tiež nepáčia chlpaté hrude...ale ked sú NAOZAJ ZE NAOZAJ chlpaté..že to tam pomaly vyzerá ako na hlave..tak sa mi to nepáči...ked je ich pár kde tu alebo že majú pri bradavkách a pupku tak je to rozkošné to sa mi páči...ale ked su ako Opice všade!!!!! tak to sa ani mne nepáči ale holiť si to je BLBOST lebo potom bude ako ježko a to by mi vadilo ešte viac
správny chlap má mať chlpatú hruď... určite by som od neho nežiadala aby si ju holil... ja osobne neznášam holenie a viem, čo to dá za robotu, tak určite by som ho do toho nenútila
Btw su aj taki, ktori nemaju chlpate nohy (a pritom si ich neholia) a su taki, ktori maju proste svetle chlpy a nie su na nich ani moc vidiet.... takze pre takych laska neexistuje ?
To je ako keby ti chalan povie aby si sa neholila pochopim podpazusie tam dole a tvar nohy, hrud, a ruky tak to ani za nic jedine ze by ma chodila holit taka ako ty aj to asi nie aj ked na hrudi mam 4 chlpy
tak podpazušie by si oholit mohol a aj v trenkoch to upravit by nebolo zle .. a ja osobne nemam rada chlpatu hrud ale zas si neviem predstavit že by si ju niekto holil
No naco sa holit xDD ale ako nie ze nikde sa neholit lebo hentam dole nechcem mat dzunglu ale tak na nohach a tak sa neholim xD fakt to vyzera buzerantsky
Mňa chlpy moc nevzrušujú, ale nie-chlpy ma vzrušujú ešte menej. Takže asi tak. Nemám nič proti, keď chalanovi na hrudi a pod. tie chlpy proste nerastú, ale či sa má holiť, to už fakt nech sa rozhodne on, ako mu to je príjemnejšie
POdľa mňa ho nenúť .. je to jeho vec ako aj tvoja ... zase on by mohol ustúpiť aspoň trochu no .. ale tak .. tiež si myslím, že k chalanovi chlpy patria ... samozrejme .. Decentne no .. ALe je to sexi
je to jeho fetiš, si na te ešte neprišla?..........aj od teba bude žiadať čoskoro aby si chodila ako bývali fidel kastrol!!!.........ináč sa na teba vybodne........filip
fuu tak ja neviem ale ja sa napr pod pazuchami holim,sak teraz seci chlapi sa tam holia..plus este ine miesto (nehovorim o tvari) ale zas napr nohy by som si neoholil ...
nikol545 mne sa to tiež nepáči, no vidíš, akého názoru sú ostatní... :/ mám spolužiaka, čo si nohy holí a spolužiaka, ktorý si neholí..a vyzerá hnusne, no podľa mňa je to tým, že je celý hnusný, veľký, a hlavne smrdí :/ ale ak ho máš rada, tak by si sa nad to mohla povzniesť
@fakecocacolazero no to som teda este nepocul take nieco len moj spoluziak raz prisiel do skoly s oholenymi nohami lebo prehral stavku a hovoril ze uz nikdy viac..ze to svrbelo jak hovado potom ked to dorastalo
(pre chlapcov) jebali by ste s babou keby bola chlpata? niektore exemplare mozno hej ale dost by sa to hnusilo, nech by boli chlpy hocikde. a teraz si predstavte situaciu naopak ze baba by nejebala s chlapom ktory ma chlpy velke ako sebavedomie Ibarhima Maigu, u chlapa je to sice prijatelnejsie ako u zeny ale aj tak je to grc.
zas vidim ako tu nejakych puberatkov trapia chujoviny....chlap ma byt chlapaty, mne osobne sa paci napr. chlpata hrud.....inak by som amla pocit, ze som s 12rocnym holobriadkom ......dievcata...rozist sa s partnerom kvoli neoholenemu podpazusiu???haaa?.....to na com si vy zakladate vztah?.....preboha nejaka tolernacia...nech si kazdy robi, co xce, aspon v tomto.....a je mi vas luto, ak sa ohradzate tym, ze vas chalani nutia holit sa!!! (nastastie my s muzom mame tolernaciu voci sebe a mozeme robit so svojim telom co xceme.....takze kazdy sa holime kde xceme...
ani jeden extrém ani druhý sa mi nepáči.. keby nemal na tele ani chlp, tak mi to je divné.. ale zas ani orangutana by som nechcela.. ale vcelku ma to berie patrí to k chlapom..
mne sa pacia len oholeni...boze a tie staromodne nazory tu nepocuvaj ze chlap musi byt chlpaty, lebo ked sa oholi tak je to neprirodzene, omg jak keby zeny boli uz prirodzene oholene....ale myslim ze coraz viac chalanov sa holi, hlavne sportovcov takze kasli na hentoho a najdi si niakeho sexi sportovca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
@majo16 je 21 storočie, skončili časy, keď boli bobry pod pazuchami a podobne
krista dufam ale ze naozaj neni
co ma vyzerat ako buzerant?!
spamataj sa
od 99% chlapov by si mala rovnakú odpoveď.
riad sa podla chucka!
No neviem, ale tak nútiť ho do niečoho čo by sa mu nepáčilo, neviem no...
@etelnair
Chlpatý a basta ... hruď, nohy minimálne ... max. oholené podpazušie
a zeny ho zrali!
Takze teraz je to len o tom, kto je vo vztahu dominant....
Vsetko naokolo je irelevantne.
chlap jednoducho musi mat chlpy. nieje nic horsie, ako oholena chlapska hrud
Mňa chlpy moc nevzrušujú, ale nie-chlpy ma vzrušujú ešte menej. Takže asi tak. Nemám nič proti, keď chalanovi na hrudi a pod. tie chlpy proste nerastú, ale či sa má holiť, to už fakt nech sa rozhodne on, ako mu to je príjemnejšie
Si nájdi nejakého kulturistu a môžeš ho voskovať
chalani su sprostí od nás chcú nech sa holíme ale ked oni tak ...